Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Amazonos rendelés elszámolása...

Amazonos rendelés elszámolása hogyan?

Figyelt kérdés

Újonc egyéni vállalkozó vagyok, és úgy érzem, rengeteg olyan dolgot nem tudok még, ami másnak egyértelmű. Nem szeretném folyton a könyvelőmet zaklatni buta kérdésekkel.

Az Amazonról szeretnék rendelni egy routert, amelyet a vállalkozásomhoz fogok használni. Sehol sem tudtam beírni a vállalkozói vagy közösségi adószámomat, így az nem fog szerepelni a számlán. Ebben az esetben is elszámolható lesz a kiadás? A vállalkozói számlával fizetnék, és a vállalkozás székhelye lesz megadva számlázási címként.

2024. jún. 25. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudsz regisztrálni az amazonon vállalkozóként.

Ott bekerik az adatokat, és már kész is vagy :)

Amúgy úgy tudom Magyarországra nem szállít az amazon. Vagy tévedek és már szállít? 😱

2024. jún. 25. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Reméltem, hogy nem kell újat regisztrálni, hanem valahogyan meg tudom adni a meglévő fiókomban a céges adatokat. De köszi, regisztrálok egyet vállalkozóként.

Az osztrák határ mellett élek, és így mellettem lévő kis osztrák faluba postán maradóként rendelek. 10 perc kocsival és ott át tudom venni.

2024. jún. 26. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hittem Magyarországon vagy,es már lehet kérni oda a csomagot 😄

Igen, sajnos így kell, megegy fiókot regisztrálni, így nekem is 2 van, bár mindent is a cegesrol rendelek 🥲

2024. jún. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!