Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van olyan kisebb egyéni...

Van olyan kisebb egyéni vállalkozó aki nemrég indított vállalkozást, aránylag jól halad, és szívesen megosztaná gondolatait/tapasztalatait egy hasonló helyzetben levő emberrel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval hasonló helyzetben vagyok mint amiket a kérdésben leírtam. Nem annyira rég indítottam egyéni vállalkozásom (10 hónapja), viszont nagyon nagyon kevés hasonló helyzetű/szemléletű emberrel tudok beszélni a mindennapi gondolatokról, fejlődésről, stb, ami a vállalkozást érinti! Olyan embert/embereket/társaságot keresek, akik hasonló cipőben járnak mint én, hogy pont még nem nagy vállalkozásuk van, viszont szeretnének nagyobbra törni, sokkal nagyobbra, de még viszonylag az út elején tartanak:)

jún. 15. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Senkit nem erdekelnek a problemaid ... Startup meetupon esetleg...
jún. 15. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Dicsekedni akarsz, panaszkodni, vagy agitálni valami MLM-üzletbe?
jún. 17. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!