Hogyan lehet egy üdítő vállalkozást elindítani?
Mennyi pénz kell hozzá?
Energia ital cégre gondoltam.
Hogyan/hol tudok utána nézni annak, hogy ennek az egésznek mi a menete?
Pl íz kísérletezés, összetevők összepakolása, palackozás.
Az elején nem nagy tételre gondoltam, csak pár ezer darabra.
Írtam pár hónapja a hell-nek, de nem válaszoltak rá.
Hogyan szokás utána nézni ezeknek a folyamatoknak, ami az elejétől a végéig "végig vezet" ezen a folyamaton?
Bocsánat hogy ilyen tudatlan vagyok, és most tuti hogy olyan kommentek fognak jönni, hogy nekem nem érdemes ilyenbe gondolkoznom ha még ezt sem tudom.
A cápák között műsorban leadták az energiaitalos részt ezért most megfogalmazódott benned az energiaitalos világmegváltó ötleted. Érdekes, hogy mikor fagyizó van benne megjelennek a fagyizóalapításos kérdések, mikor autómosós van, akkor meg arról jönnek a kérdések...
A műsorban elhangzott a menete: bérgyártatás---boltokkal való leszerződés---eladás---ismétled!
Kedves Kérdező! Attól még, hogy lepontozod a válaszomat, az még nem fogja kizárni azt, hogy te valóban egy álmodozó kisgyerek vagy! Inkább írd meg a leckéd, vagy ha valaóban egy energiaital vállalkozást akarsz indítani, akkor szerezz kb. 50 milliárd forintot tőkének!
#11 vagyok
50milliárd azért nem kell, a cápák között előző adásában szerepelt, hogy az egész országban nincsen 2milliárdos piaca.
Bérgyártás kis tételben 20e db-os kerül 170-230Ft/db-ba, legyen 200Ft/db*20 000db = csak 4 000 000Ft és így máris megvalósult az álmod van saját márkás energiaitalod, ahogy fogy adod le az újabb rendeléseidet...
Nem, nem a cápákból jött az ötlet.
Ami megindította bennem régebben ezt az "ötletelést" az az volt, hogy láttam, hogy pl zsozeatya a piacra dobta a saját energia italát, vagy pl a tutti juice (oké, ez nem energia ital, de gondolom hasonlóak a költségek és a folyamatok).
Elkezdtem számolgatni, hogy kb mennyi a tényleges alapanyag költsége egy ilyennek (pár tíz forint). Tudom, hogy nem csak ennyiből áll az egész, sőt, az alapanyag csak nagyon kis részét teszi ki a költségeknek, de én mindig is olyan voltam, hogy pl azt számoglattam, hogy az éttermi kaját megcsinálom tized árból itthon. Még egyszer írom, tudom, hogy rengeteg más költség is van, viszont ezekhez nem értek.
Pl vajon mennyi lehet a tényleges nyeresége a hellnek/energy drink?
Azért gondolkoztam energy drink gyártásban, mert megtudnám eléggé innoválni az összetevőit, hogy más legyen mint a többi.
"Azért gondolkoztam energy drink gyártásban, mert megtudnám eléggé innoválni az összetevőit, hogy más legyen mint a többi."
Fő az optimizmus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!