Szerintetek megéri belefektetnem ebbe?
Már régóta az a nagy álmom, hogy saját brand-em legyen. Egy saját üdítőital márka.
Mivel imádok hobbi szinten design, logo, weboldal, alkalmazás, "marketing" készítésével foglalkozni, így mindent megtudok magamnak csinálni ami kell a marketinghez, reklámozáshoz.
Mármint úgy gondolom nem szükséges dizájnereknek fizetnem stb. Hisz itt vagyok én.
A márka neve "DuoSplash"
(Duo, mivel 2 íz kombóból áll az ital)
(Splash, mivel az magyarul azt jelenti hogy loccsanás, "fröccs")
Csatolok pár telefonks screenshotot az újonnan 30%-osan létrehozott weboldalról, maga az ital kinézetéről.
Szerintetek az emberek felkapnák a fejüket erre?
Van pénzed gyártósorra / bérdobozolásra vagy tv reklámra?
Az aludoboz festéssel kb 20 forint plusz áfa.
Innen indul a beltartalom.
A végső ár meg a hasznodon kivül még egy tucat dolgot kell, hogy tartalmazzon.
Ja és van kötelező szavatossági idő is!
Nem jó ötlet levédés előtt publikálni a márkanevet.
Másrészt nem jó ötlet nem rákeresni a gugliban, mert lehet, hogy már más kitalálta helyetted.
Csak két találat:
A Duo Splash ukrán légtornász páros az életben is egy párt alkot.
Duo europeo (@duo.splash) • Instagram photos and videos
www.instagram.com › duo.splash
Szóval jó lenne olyan nevet választanod, aminek tudsz csinálni közösségi oldalt is, például instán, de ez már éppen foglalt.
Amúgy keresd meg a Hell Energy-t vagy valamelyik manufaktúrát és érdeklődj náluk bérgyártásról. Meg ugye előtte nem árt pár termékmintát noname dobozból kóstoltatni fogyasztókkal. Meg legyen erős bankszámlád, amit be tudsz mutatni a bérgyártás előtt. Amúgy lehet, hogy rábólintanak az ötletedre.
Nekem bejön a dizájn is és meg is kóstolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!