Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megéri belefektetn...

Szerintetek megéri belefektetnem ebbe?

Figyelt kérdés

Már régóta az a nagy álmom, hogy saját brand-em legyen. Egy saját üdítőital márka.

Mivel imádok hobbi szinten design, logo, weboldal, alkalmazás, "marketing" készítésével foglalkozni, így mindent megtudok magamnak csinálni ami kell a marketinghez, reklámozáshoz.

Mármint úgy gondolom nem szükséges dizájnereknek fizetnem stb. Hisz itt vagyok én.

A márka neve "DuoSplash"

(Duo, mivel 2 íz kombóból áll az ital)

(Splash, mivel az magyarul azt jelenti hogy loccsanás, "fröccs")

Csatolok pár telefonks screenshotot az újonnan 30%-osan létrehozott weboldalról, maga az ital kinézetéről.

[link]

[link]

Szerintetek az emberek felkapnák a fejüket erre?

2023. máj. 9. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

jó a design, nekem tetszik az ötlet és az elhivatottságod is...

csakhogy a történet nem hiszem hogy tulajdonképpen a designon, weboldal készítésen múlik első sorban....

ezt azért merem mondani neked, mert én is ebben dolgozom

2023. máj. 11. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Zsozéatya energiaitala jutott eszembe.
2023. máj. 11. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Az ötlet jó, de engem egyáltalán nem fogott meg a csomagolás. Semmi olyat nem látok benne ami miatt megvenném, ami miatt inkább ezt választanám mondjuk a Xixo helyett (csak példa).

Valami olyat találj ki ami most menő, ami megfogja a fiatalokat. Ami vonzza a tekintetet. Ami miatt lehet róla beszélni. Ahogy mondják “Külső megfog, belső megtart”. Igaz ez az üdítőkre is.

Ha ez megvan nem is olyan fontos a weboldal, ha nem azon keresztül szeretnél kizárólag értékesíteni. Én mondjuk még talán egyik gyártó weboldalán se voltam 5-10 másodpercnél többet.

Fontosabb a jó social media reklám, TikTok, Instagram, Facebook. Rövid de kreatív videók. Nem ezek az utcán kérdezgetős erőltetett reklámok amit most mindenki elkezdett TikTokon nyomni. Ha nem érdekel eleve az adott márka akkor úgyis 10-15 másodperc után tovább görget valaki…

Jó az ötlet, van benne fantázia de még csiszolni kell rajta. Üzleti tervet kell írni, marketing kampányokat tervezni, értékesítést megtervezni, célokat kitűzni és elemezni, kiértékelni.

2023. máj. 12. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tetszik, hogy két ízű, ilyenekből viszonylak ritkán látok, a neve is tökjó, csak hát a párosítások egy kicsit furcsák, nem biztos, hogy megkóstolnám. Nyilván az is kérdés, mennyire van finomabb íze más üdítőknél.
2023. máj. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!