Hogyan lehet egy üdítő vállalkozást elindítani?
Mennyi pénz kell hozzá?
Energia ital cégre gondoltam.
Hogyan/hol tudok utána nézni annak, hogy ennek az egésznek mi a menete?
Pl íz kísérletezés, összetevők összepakolása, palackozás.
Az elején nem nagy tételre gondoltam, csak pár ezer darabra.
Írtam pár hónapja a hell-nek, de nem válaszoltak rá.
Hogyan szokás utána nézni ezeknek a folyamatoknak, ami az elejétől a végéig "végig vezet" ezen a folyamaton?
Bocsánat hogy ilyen tudatlan vagyok, és most tuti hogy olyan kommentek fognak jönni, hogy nekem nem érdemes ilyenbe gondolkoznom ha még ezt sem tudom.
"Írtam pár hónapja a hell-nek, de nem válaszoltak rá."
Most építenek egy 90 milliárdos új gyárat, nem érnek rá bohóckodó kisgyerekekkel foglalkozni.
"Energia ital cégre gondoltam."
Vótmá... Keresd vissza!
Elmész egy ilyen üzembe dolgozni minimum középvezetői szintig feltornázod magad, és máris lesz róla átfogó képed.
Vagy a tőkéd egy részét arra fordítod, hogy a területen jártas vezetőket az új cégedbe csábítsd.
De üzleti tervet ők sem fognak helyetted írni
"Írtam pár hónapja a hell-nek, de nem válaszoltak rá."
Mit írtál nekik és konkrétan kinek írtál a Hell-en belül?
Legegyszerűbben úgy lehet saját italod, hogy csinálsz egy céget és megrendelsz egy a Hellhez hasonló cégtől egy kisszériás gyártást saját logóval, választott ízzel.
Mondjuk 4 millióért legyártanak neked 1000 doboz üdítőt, így 4 ezer forintba jön ki neked egy doboz Hell, de a saját céges logóddal, úgyhogy menősködhetsz vele, szerintem a bolondnak is megéri, hát még neked!
Persze, ha 1.000.000 dobozzal rendelsz, akkor lehet, hogy csak 100 millió Ft-ba kerül, vagyis 100 Ft/doboz.
Ez a nem mindegy...
Itt egy példa "saját" sörre. Ugyanígy lehet saját üdítőd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!