Befött be való szellentésből, sikeres vállalkozást kiépíteni, lehetséges itthon?
Olvastam egy amerikai női influencer-ről aki ezzel az üzleti modellel 1 hét alatt 64 millió forintnak megfelelő összeget keresett.
Ezt én is megtudnám csinálni,annyi hogy nem vagyok nő,se influencer,se amerikai
Ehhez kell egyfajta ismertség.
És szerintem férfiként szerintem nem fog menni. A nők nem olyan perverzek, mint a férfiak, hogy ilyenekért fizessenek. Bár, lehet, hogy a férfiak vennének férfitól is ilyet. Végül is elég sok homi meg vegyes tüzelésű kazán van manapság.
"Kivizsgálták, majd közölték vele, hogy nem agyvérzése van, hanem súlyos szélgörcse, ami miatt sürgősen változtatnia kellene a táplálkozásán. Matto megfogadta a tanácsot és visszavonult a szellentésbizniszből."
A helyedben én ezzel kezdeném!
Nem a befőttbe, hanem az üres befőttes üvegbe kell szellenteni.
De mivel a bélgázok összetettebb molekulái szerintem gyorsan szétesnek, ezért én kételkedem benne, hogy mire célba ér a küldemény, annak van még számottevő szaga.
Jobb lett volna, ha ő maga kézbesíti és eregeti el élőben, mondjuk egy közös vacsora alkalmával az ügyfélnél.
Erre biztosan lenne igény most is.
Gwyneth Paltrow, vagy melyik színésznő kreatívabb volt a saját punsziillatú parfümjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!