Mitől tud ma Magyarországon ennyire sikeres lenni ez a Balázs kicks?
Mindig is voltak ostoba emberek sok pénzzel. Érthető, hogy van, aki ki is használja ezt.
A hülyék idegesítőek tudnak lenni, de a legjobb, amit tehetsz, hogy pénzt keresel rajtuk.
Azért, mert rajtuk kívül csak egyetlen másik cipőbolt található nálunk, ahol limitált kiadású cipőket lehet venni, és jelenleg ők nagyobb kínálattal és olcsóbb árakkal rendelkeznek, mint a konkurencia.
Az, hogy az átlag ember sokkal rosszabb életkörülmények között él, mint eddig, a luxuscikkek vásárlása tekintetében semmit nem befolyásol, mivel ezeknek a termékeknek nem ők a célközönségük. Nem csak most, de az infláció előtt sem ők voltak a vásárlók. Nem tudom, ezen mi nem fér a fejedbe… Mindig lesznek emberek, akik megtehetik, hogy mindenből a legjobbat vegyék, akkor is, ha a többség hónapról hónapra él. Ez nem változtat semmit azon, hogy rengetegen valóban nyomorognak, nehogy már párszáz, párezer vásárló miatt gondold azt, hogy a “magyarság” jól él.
Ráadásul az itt vásároló emberek nagy része még kamasz, ergo a megspórolt zsebpénzét vagy diákmunkás fizetését költi a hobbijára. Vagy a szüleiktől kapnak rá pénzt. Így vagy úgy, de valószínűleg ők sem heti rendszerességgel fordulnak meg a boltban – de ha mégis, az sem lenne túl meglepő, tehetős emberek mindig voltak és lesznek is.
"Mindig lesznek emberek, akik megtehetik, hogy mindenből a legjobbat vegyék"
De ez nem a "mindenből a legjobb" szint, ez a fölösleges rongyrázás és magamutogatás szint. Ezeket a termékeket azok veszik, akiknek pénzük van, de agyuk nincs.
Az igazi gazdagoknak nincs igénye az ilyesmire. Azoknak van, akik gazdagnak akarják mutatni magukat.
Vajon Bill Gates miért nem hord ilyeneket? Neki filléres kiadás lenne.
Én pár hete találkoztam először ezzel a hírrel, mármint erről a sikeres vállalkozásról, de csak most néztem meg, hogy ez egy forgalmazó bolt, én meg azt hittem, hogy saját márkás holmikat csinál a srác és azzal futott így be.
Amúgy számomra is kérdőjel, hogy honnan van erre itthon ekkora kereslet, meg amúgysem izgatnak a sport cipők, de nekik ez biztos jó.
" honnan van erre itthon ekkora kereslet,"
Nyilván ennek a kultúrája is mint minden másnak, az USA-ból lett ide koppintva.
https://www.youtube.com/results?search_query=complex+shoping
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!