Lehet sikeres egy olyan vállalkozás, amit már előtted megcsinált valaki?
Figyelt kérdés
Tehát nem én lennék az első Magyarországon, sőt a másik cég jól működik, én is igénybe vettem már.2023. jún. 12. 12:52
1/7 anonim válasza:
Persze, gondolj csak bele.
Mennyi fodrász, műkörmös, vízszerelő, autókölcsönző, mobiltelefonbolt, számítógépszerviz, benzinkút, asztalos stb. stb. működik.
2/7 anonim válasza:
Persze. Azért ha belegondolsz, nem sok monopol vállalkozás van az országban.
3/7 anonim válasza:
Áh nem, egy ilyen vállalkozás soha nem lesz sikeres. Gondolj bele, a Google is megpróbálta 1998-ban, pedig már volt netes kereső. Nem is lett sikeres... ja de!
4/7 anonim válasza:
Ha jobban és/vagy olcsóbban csinálod akkor igen.
5/7 anonim válasza:
A Redbull után a Hell nagyon szépen megcsinálta.
Másold a nagyokat! És te is sikeres leszel!
6/7 anonim válasza:
Most még ráadásul ingyen megcsinálhatod, mert 4,5 millió forintos vállalkozás indító támogatásra lehet pályázni. Csak üzleti terv kell hozzá, amit vagy megírsz magad, vagy megíratsz hozzáértővel.
7/7 anonim válasza:
#6 Hol van ez a pályázat? Most indítottam a vállalkozásomat és érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!