Mennyi idő megcsinálni egy Kft-t?
Ha minden jól van beadva, akkor kb 3 nap alatt bejegyzik
Mi júli 31-én este adtuk be a cégbíróságnak a kérelmet, augusztus 3-án be lett jegyezve a kft.
Ezért írtam, hogy beadástól számítva. Az ügyvéd elkészíti a társasági szerződést, tagjegyzéket, aláírásmintát, stb, beadja a cégbíróságra. Ha jó a cégnév és jól adta be a papírokat, akkor onnantól kb 3 nap alatt bejegyzik. Ha bejegyezték, akkor már lehet is számlázni, mert a különböző bejelentkezésekre, bankszámlanyitásra, stb 8-15 nap van általában.
Az, hogy az ügyvéded mennyi idő alatt készíti el és adja le a cégbíróságnak a dolgokat, azt mi itt nem tudhatjuk.
Én a könyvelői részéhez értek, azzal foglalkozok, ha minden adat rendelkezésre áll, akkor a könyvelő a kötelező dolgokat egy délután alatt simán elvégzi (de ettől függetlenül számlázni lehet már). Szabályzatokat se felejtsd el, nagy valószínűséggel kötelezett vagy a készítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!