Hogyan tudok olyan fiatalokat találni akik a instagram- tiktok világban nagyon benne vannak és elvállalnák nekünk ezeken az oldalakon a cégünk hirdetését? Diákszövetkezeten keresztül?
"én gyógytornász és edző vagyok, párom mérnökinformatikus..."
És honnan jött az ötlet, hogy nektek pont egy online pólóboltból kell megélnetek?
Egyáltalán honnan vásároljátok hozzá a pólókat? Milyen minőségben? Hol tároljátok? Milyen géppel viszitek rá fel a mintát? Milyen minőségben? Mibe csomagoljátok a megrendelést? Hogyan juttatjátok el a vevőknek?
És még számtalan kérdés...
Az oldal nekem mondjuk tetszik.
A pólók viszont úgy tűnnek mint amit a piacon is meg tudok venni.
A chatbot kb. használhatatlan, nem válaszol semmire. De lehet csak tetű lassú.
Külföldi telefonszám egy Magyarországra bejegyzett céghez... hááát, ettől nekem mindig olyan átverős webshop érzésem van
szerintem többet értek el, ha nyomattok egy sort mondjuk öt feliratból, és kiültök vele a piacra vasárnap, vagy amikor piacnap van a faluban...
amúgy jót tenne a dolognak, ha legalább néhány pólót valóban kinyomtattatnátok, mert nekem pl sose bizalomgerjesztő, ha valaki összeszed 12 stockfotót, és rászerkeszti a saját "dizájnját". egyáltalán, van akár csak egy darab valódi, fizikai, kézbefogható pólótok is??
a 12 éves korombeli novellapróbálkozások megspékelve valami aiképekkel meg mit akarnak amúgy csinálni? ne a vállalkozásod oldalán írd ki a zskategóriás írói fantáziáiddat, menj fel inkább ao3ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!