Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudok olyan fiatalokat...

Hogyan tudok olyan fiatalokat találni akik a instagram- tiktok világban nagyon benne vannak és elvállalnák nekünk ezeken az oldalakon a cégünk hirdetését? Diákszövetkezeten keresztül?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kezdeti szakaszban van a cégünk és nem tudunk milliókat kifizetni egy nagy marketinges cégnek. Azonban tudom hogy a mostani 16-20 évesek nagyon benne vannak ebben. Diákszövetkezettel kell felvenni a kapcsolatot? 27L
2024. máj. 10. 13:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
71%

"én gyógytornász és edző vagyok, párom mérnökinformatikus..."

És honnan jött az ötlet, hogy nektek pont egy online pólóboltból kell megélnetek?

Egyáltalán honnan vásároljátok hozzá a pólókat? Milyen minőségben? Hol tároljátok? Milyen géppel viszitek rá fel a mintát? Milyen minőségben? Mibe csomagoljátok a megrendelést? Hogyan juttatjátok el a vevőknek?

És még számtalan kérdés...

2024. máj. 17. 16:28
 32/34 anonim ***** válasza:

Az oldal nekem mondjuk tetszik.

A pólók viszont úgy tűnnek mint amit a piacon is meg tudok venni.

A chatbot kb. használhatatlan, nem válaszol semmire. De lehet csak tetű lassú.

Külföldi telefonszám egy Magyarországra bejegyzett céghez... hááát, ettől nekem mindig olyan átverős webshop érzésem van

2024. máj. 17. 16:35
 33/34 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: hogy akartok versenyezni árban, szállításban, reklamációkezelésben a Temuval például?
2024. máj. 17. 19:33
 34/34 anonim ***** válasza:

szerintem többet értek el, ha nyomattok egy sort mondjuk öt feliratból, és kiültök vele a piacra vasárnap, vagy amikor piacnap van a faluban...

amúgy jót tenne a dolognak, ha legalább néhány pólót valóban kinyomtattatnátok, mert nekem pl sose bizalomgerjesztő, ha valaki összeszed 12 stockfotót, és rászerkeszti a saját "dizájnját". egyáltalán, van akár csak egy darab valódi, fizikai, kézbefogható pólótok is??

a 12 éves korombeli novellapróbálkozások megspékelve valami aiképekkel meg mit akarnak amúgy csinálni? ne a vállalkozásod oldalán írd ki a zskategóriás írói fantáziáiddat, menj fel inkább ao3ra.

2024. máj. 18. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!