Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudok olyan fiatalokat...

Hogyan tudok olyan fiatalokat találni akik a instagram- tiktok világban nagyon benne vannak és elvállalnák nekünk ezeken az oldalakon a cégünk hirdetését? Diákszövetkezeten keresztül?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kezdeti szakaszban van a cégünk és nem tudunk milliókat kifizetni egy nagy marketinges cégnek. Azonban tudom hogy a mostani 16-20 évesek nagyon benne vannak ebben. Diákszövetkezettel kell felvenni a kapcsolatot? 27L
2024. máj. 10. 13:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%

Én itt keresném a megoldást:

[link]

2024. máj. 12. 18:06
 12/34 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező szerintem csak álmodozik valamiről, mert még arra sem hajlandó, hogy elmondja milyen termékekkel vagy szolgáltatásokkal foglalkozik a cége, ami mellett két munkahelyen kell dolgoznia. Tehát szerintem még cég sincs, csak álmodozás.
2024. máj. 12. 18:42
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves 4es: igen sok energiát bele kellene még tenni de már így is két helyen dolgozok és most ezzel a céggel próbálunk kiutat találni, nem arról van szó hogy lusta vagyok."

Eszerint van társad is a cégben, ő miben segít neked, mi a feladata a közös cégetekben?

2024. máj. 12. 18:46
 14/34 anonim ***** válasza:
31%

"Hogyan tudok olyan fiatalokat találni akik a instagram- tiktok világban nagyon benne vannak és elvállalnák nekünk ezeken az oldalakon a cégünk hirdetését?"

Jelen!

20/F

2024. máj. 12. 18:58
 15/34 A kérdező kommentje:

Tessék azoknak akik nem hiszik el. [link]

A társam tervezte az összes pólót, a legtöbb saját szöveggel van amiket ketten találtunk ki az évek alatt és innen jött az ötlet... . Ő készítette a weboldalt is.

Nem tudom miért kell igy letámadni az embert :/

2024. máj. 13. 10:23
 16/34 anonim ***** válasza:

És hogyan tovább?

Vagy mit szeretnél?

2024. máj. 13. 11:05
 17/34 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, te vásárolnál pólót ebből a webshopból?
2024. máj. 13. 11:06
 18/34 A kérdező kommentje:
Eddig még nem rendelt senki, valószínűleg én sem mernék mert mindig utánajárok azoknak a weboldalaknak ahonnan rendelek. Ha valamelyikhez már kapcsolódik egy felkapott insta akkor abban könyebben megbízok, vagy facebook / google értékelésekkel. Nekünk ez mind hiányzik. Ha a termékekre gondolsz akkor igen van olyan amit rendelnék de egyenlőre csak férfi pólók vannak.
2024. máj. 13. 11:53
 19/34 anonim ***** válasza:
77%

"Eddig még nem rendelt senki, valószínűleg én sem mernék mert mindig utánajárok azoknak a weboldalaknak ahonnan rendelek."

Az egy dolog, hogy se cégnév, se telefonszám nincs, de a cégtulajdonosokról sincs fent büszke fotó, hogy igen, ezeket a pólókat mi csináltuk nektek és mi vagyunk azok, Ádám és Éva, akik el szeretnénk adni nektek...

Amellett egysíkú, uncsi dizájn, unalmas szövegek, unalmas betűtípus, csak angolul...

Még a pólók között lapozgatni is unalmas...

Saját szöveget, egyedi dizájnt, fotót lehet kérni pólóra?

Ha rendelek honnan érkezik? Hány nap alatt? Probléma esetén hová kell visszaküldeni?

Minden 25 euró, az XS és a 4XL is?

Számtalan kérdés...

2024. máj. 13. 12:39
 20/34 anonim ***** válasza:
45%
Biztosak vagytok benne, hogy nektek ez az utatok?
2024. máj. 13. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!