Mennyi idő vagy bukás után lett jövedelmező a vállalkozás a kezdéstől? Mikortól maradt meg több kivehető pénz mint a bérminimum? Tevékenységek mik?
Webshop.
2,5 év után jutottunk el oda, hogy havi 200 ezret fixen ki tudtunk már venni.
Nekem érdekesen alakul, mert ahogy elkezdtem vállalkozni, az első évben havi átlag 400 ezer profitom maradt.
Azóta semmin nem változtattam, de eltűntek a vásárlók. Mínuszos az évem erősen, annyi profitom sem volt még, hogy a katát rendezni tudjam belőle, meg a könyvelőt, webshopot.
1-es vagyok. Nem ennyi idő alatt jött vissza, amit beletettünk, de ugye az ember nem vesz ki belőle egyből pénzt, ha tud, kicsit gyűjtöttük a tőkét a céges számlára nagyobb célokra, megrendelésekre, újításokra, ez a 2,5 év volt, mikor azt mondtuk, most már nem csak alkalmanként veszünk ki X összeget, hanem havonta, plusz esetleg osztalékot egy évben egyszer valamennyit.
De egyébként érezhető most a válság, fogyasztás vvisszaeaésvisszaesése, a fogalmunk erősen stagnál egy ideje, pedig sokkal több energiát teszünk bele, de egyértelműen látszik az @trendeződés a covid óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!