Hülyeség az egyetem?
Burkolóként bárki milliomos lehet csak úgy dőlne a lé minek mennek egyetemre a fiatalok amikor ott az építőipar ahol szinte az nem lesz milliomos aki nem akar de itt nem csak a Burkoló hanem a többi építőipari szakma is odaveri fizetésben bármelyik egyetemi szakot.
A kérdésem az hogy minek mennek egyetemre az emberek amikor ott az építőipar?
Tudásszomjnak hívják.
Egyik legnagyobb élvezet a világon a tanulás.
"A kérdésem az hogy minek mennek egyetemre az emberek amikor ott az építőipar?"
Azért mert lesz@rom az építőipart, végképp nem az én világom és nem érdekel + nem azért dolgozom hogy pénzem legyen, hanem azért mert a munkám is örömet okoz, így teljes mértékben ki tudom élvezni az életemet és nem csak akkor amikor szünnapom van vagy szabadságon vagyok.
Másfelől építőiparban nincs home office és a poros, koszos környezettől sokkal kényelmesebb felkelni reggel 9-kor beülni a gépem elé és mivel rugalmas a munkaidő így eldönteni hogy aznap egyáltalán többet vagy kevesebbet van kedvem dolgozni. Sőt ha épp kedvem van munkaidőben kiülök az erkélyemre és a jacuzzimból élvezem a munka örömét 😎
Mert több eszük van, mint neked.
Mert nem csak a pénz számít. A melós reggel hatra megy. Dolgozik, ha esik, ha fúj, ha kánikula van. Felszedi a csempét, lerakja a csempét. Ezt csinálja napi 8 órában akár egész életében. Ha bírja a dereka, meg a térde.
Aki egyetemet végzett van rá esély, hogy egy légkondícionált irodában ücsörög. Időnként kávézgat, sütizik. Netezget. Szellemi munkát végez. Ha jól választ, változatosat. Vagy home office. Ha megunja, állást vált és egy kicsit mást csinál.
Erre való a diploma.
5., valóban.
A paletta bővül, amihez ért.
"Az a burkolo aki ennyit keres vallalkozokent az akar egyetemre is mehetne..."
Ez nem így van.
Vállakozáshoz elég lehet az egyszerű ravaszság, a melósok leuralásának megszerzett képessége, a megfelelő emberek (pl. könyvelő) felfogadása.
Az egyetemeken másra van szükség a vizsgák letételéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!