Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vattacukor vállalkozáshoz...

Vattacukor vállalkozáshoz kell szakképzettség?

Figyelt kérdés

#végzettség #egyéni vállalkozó #vállalkozás #vattacukor #Mozgó árúsítás #Élelmiszer gyártás forgalmazás
jan. 19. 13:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Előre csomagólt,és forgalmazott,és helyben gyártott közt papírformátum szerint lenne e külömbség?legyártom,és rögtön átadom nyugtával. Szebb látványban is,illetve csomagolás,szav idő jelölés,tárolás,ez úgy mind eltünne.
jan. 19. 14:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Csak szakképesítésnél akadtam el. Tudom van gépkönyves ce jelzésű gépek ami megfelel,meg mobil mosdó,meg sátor,ami mosható belső oldalakkal,és "tisztaszoba,bázishely" megadott követelményekkel és a sok stb. Ez a szaképesítés amit nem tudtam hova tenni.
jan. 19. 15:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Illetve a kérdező is hozzásegített hogy én is utánna érdeklődjek... https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
jan. 19. 16:10
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarsz ilyen egészségtelen dolgot árulni, mint a vattacukor?
jan. 20. 16:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Ha szétnézünk a nagyvilágban...mi az egészséges? Sárgarépa? Cukrászdába,egyéb helyekre mennyivel sűrűben járnak emberek,mint pl egy évben egyszer vesznek egy ilyet. Hozzáteszem hogy vannak hitelesített bevizsgált alapanyagok amik már messze jobbak az egészségre mint a régi megszokottak. Nem részletezem mert írhatnék róla bőven. Én álláspontom az hogy már vizet se igyunk mert az is baj ahogy látom médiában...
jan. 20. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Sok milliós induló pénzt gyűjtsél előbb, hogy pár százezer tartalékod legalább maradjon, miután miután mindent megvettél és bebuktad a vállalkozást! 😉
jan. 21. 18:53
 17/22 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon szetetem.

14#

mihez képest egészségtelen?

Kedves Kérdező, hány g cukorral készül? Szeretném összehasonlítani a kávéval, nem mintha innék kávét. A teát is csak cukor nélkül. Szóval, azt hiszem a vattacuki cukorja belefér.

Én nagyon szeretem a vattacukrot, mindig szoktam venni, de csak a pálcikásat. Dobozosat nem, "500" vödrünk van, nem tudom hova tenni. Azt a vattacukrot szeretem, ami megfogja a nyelvemet. Felnőtt vagyok, de odavagyok a vattacukiért.

jan. 23. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
A CE jelölés nem az élelmiszeripari tanusítása a gépnek hanem a műszaki azon belul is a central europe szab ványoknak megfelelő ez az importjához kell, a haccp más mert az egyedi és a nevedre szól mint vállalkozó és ez a működési engedélyedhez kell!
jan. 24. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:
A haccp a biztonságos élelmiszer elő állításának tanusítása! Ameddig ezt egy haccp szakértő nem tanusítja addig nem kapod meg a működési engedélyedet és nem nyithatsz ki!
jan. 24. 10:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Amelyik hivatali ügyintéző szakképesítést kér azt kérjed meg, hogy akkor nevezze meg ezt a szakképesítést!
jan. 24. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!