Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás ami havi...

Saját vállalkozás ami havi 2m-5m-et tud termelni?

Figyelt kérdés

Nem keresek rosszul most sem. 33/F vagyok és egy nagy múltú cégnél dolgozom 10+éve. Változó 650k-1m nettó között kapok fizetést. Ami nem rossz tekintve hogy megszakadnom sem kell.

Nézem hogy sokan élnek olyanokból hogy ilyen mandalákat festegetnek, süthető gyurmás ékszereket készítenek, tehát tudjátok ilyen kreatív vagy félig kreatív tevékenységekből keresnek pénzt.

Ha csak a süthető gyurmát nézem és az ékszer árakat akkor elég jó árréssel lehet dolgozni.

Tudnátok nekem hasonló tevékenységeket mondani és nagyvonalakban leírni? Hajlandó vagyok sokat dolgozni, nem gond. Csak kicsit kevésbé kötött melóban gondolkodom a jelenleginél. (Ide minden bap be kell csekkolnom fix időpontokban.)

Olyat szeretnék végre hogy reggel 7-8 között felkelek kényelmesen megkávézok, híreket olvasok, reggelizek. Aztán majd elkezdek dolgozni éw nyomom akár késő estigis ha épp az esik jól (hiszen a magam ura vagyok).

Egyszerűen elsajátítható vagy másolható tevékenység érdekel ami tud 2-5m között termelni nekem (beletett munkától függően nyilván)...

Segítsetek kérlek

jan. 16. 00:17
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

Hát valóban búzásan hangzik. 😃

Nyilván valóban nem ebből fogsz ~5milkát keresni de ha mégis tudnál mondjuk bögrékből ennyit generálni akkor nem csinálnád? 😁 Én simán. Hol érdekelne hogy búzának néznek. Még ki is használnám ingyen reklámnak a sok búza érzékeny embert. 😃

jan. 18. 07:53
 52/52 anonim ***** válasza:
0%
Túl sok a feltételes mód...
jan. 18. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!