Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás ami havi...

Saját vállalkozás ami havi 2m-5m-et tud termelni?

Figyelt kérdés

Nem keresek rosszul most sem. 33/F vagyok és egy nagy múltú cégnél dolgozom 10+éve. Változó 650k-1m nettó között kapok fizetést. Ami nem rossz tekintve hogy megszakadnom sem kell.

Nézem hogy sokan élnek olyanokból hogy ilyen mandalákat festegetnek, süthető gyurmás ékszereket készítenek, tehát tudjátok ilyen kreatív vagy félig kreatív tevékenységekből keresnek pénzt.

Ha csak a süthető gyurmát nézem és az ékszer árakat akkor elég jó árréssel lehet dolgozni.

Tudnátok nekem hasonló tevékenységeket mondani és nagyvonalakban leírni? Hajlandó vagyok sokat dolgozni, nem gond. Csak kicsit kevésbé kötött melóban gondolkodom a jelenleginél. (Ide minden bap be kell csekkolnom fix időpontokban.)

Olyat szeretnék végre hogy reggel 7-8 között felkelek kényelmesen megkávézok, híreket olvasok, reggelizek. Aztán majd elkezdek dolgozni éw nyomom akár késő estigis ha épp az esik jól (hiszen a magam ura vagyok).

Egyszerűen elsajátítható vagy másolható tevékenység érdekel ami tud 2-5m között termelni nekem (beletett munkától függően nyilván)...

Segítsetek kérlek

jan. 16. 00:17
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

31-es ez csak egy gondolat volt a sok közül. Amik esetleg még az én eszembe sem jutottak. Ezért dobtam be a kérdést. Amúgy igen, sok balek van.

Számos lehetőséget látok amiből megfelelően felépített marketinggel kényelmes kis életet lehet kialakítani.

Például ott vannak a dekorfalak amik most nagyon menőek. És bár látszólag nagyon exkluzív de csak pár sablon meg egy kis szépérzék, kreativitás kell. És közületeknél tuti sok lóvét ellehet érte kérni.

jan. 17. 00:53
 32/52 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom te hogy képzelted el ezt az egészet, de csinálsz valamit és abból hónap végére 2-5 m forint tiszta nyereséged lesz, vagy hoogy? Nézd, egy vállalkozás indítása sok pénz. Tegyük fel, hogy ez megvan neked. Holnaptól kiváltod a vállalkozóit, és elkezded csinálni azt a valamit. Közben ketyeg az óra, és viszi a pénzt a vállalkozás, nem hozza. Majd hó végén zárás, és x-ig elutalod magad után a járulékaidat úgy, hogy egy fillért sem tudtál még keresni a dologgal. Jó, csinálod tovább még hónapokig mínuszban vagy. Majd elkezdesz gondolkodni, hogyan tovább, kevés a marketing? Nem jó a termék? Oké, tegyük fel sikerül fejlesztened a dolgot, közben türelmes vagy, holott folyamatosan mínuszba vagy, és még élned is kell valamiből, de dolgozol továbbra is szorgalmasan mert valamicske jön belőle de a megélhetésedet még mindig nem takarja be. Természetesen szabad vagy, senki nem fog kirúgni ha 10 ig alszol és kávézgatsz, de pénz sem lesz ha nem csinálod, még annyi sem. Természetesen az éves szabadságaidat elfelejtheted egy jó ideig, cserébe senki nem fog bszttni érte hogy nem veszed ki.

És ha szerencséd van, x év múlva fel tudsz venni egy fő alkalmazottat hogy kapj egy kis levegőt, de még mindig be kell hogy érjed az éppen hogy csak meg tudok élni szinttel, de legalább ki tudod venni az éves szabidat, meg persze ki is kell adnod az alkalmazottadnak.

Szóval kb így néz ki egy ilyen történet dióhéjban. És akiket te látsz hogy szép házakban lakók, ők azok az évtizedes vállalkozások még a kilencvenes évek vállalkozói leszármazottaiból, valamint multicég magasabb poszton lévő emberei akik alapból jól meg vannak fizetve.

Nézd, mindkettőnek meg van az előnye, hátránya, te ha erre vágysz, csináld, de kb erre számíthatsz. Türelem, kitartás, szorgalom, magadra utaltság, nagyfokú pénzügyi rizikó, és nem kis befektetés, és nem utolsósorban szerencse.

Sok sikert!

jan. 17. 02:56
 33/52 A kérdező kommentje:

33-as köszi hogy vetted a fáradtságot és végig olvastad nagyjából az egészet.

Kitűnik hogy te egy értelmes, segítőkész ember vagy.

Azt vágom hogy vállalkozni nem egyszerű. Volt már egy kft-m 18 éves koromban. Meggondolatlan voltam. Nagy ötlet volt a 2008-as válság alatt egy építőipari céget létrehozni, tingli tangli munkákra, szakmai tapasztalat nélkül... Akkoriban még szerencsére csak 500k-t kellett letenni ügyvéd elé, törzstőkének. Ma már azt hiszem 3m? Könyvelőhöz mászkálni, melókat nézni, ajánlatokat adni, papírmunkázni...

Amúgy igen úgy gondoltam hogy belefogok valamibe és az hozzon 2-5m-et akár csak bruttóban is. Ha nem azonnal az se baj. Csak ne halljak addig se éhen ameddig nem pörög fel a bolt.

Mivel szeretek éjszaka is egymagam dolgozni talán lehet mégis nyitnom kellene az IT felé. Elvégre mégis csak az van hogy egyre automatizáltabb lesz a jövő ahol a költségoptimalizálás minden cég életében egyre nagyobb prio lesz. :/

jan. 17. 03:25
 34/52 Gyakoris ***** válasza:
22%

Én egy időben a könyvhajtogatást nézegettem. Van olyan KÖNYVSZOBOR,amit 30.000-40.000ftért ADTAK EL Meskán.

Fogalmam sincs mennyi idő elkészíteni egy-egy darabot és le is tettem róla,hiszen alap "modellek" elkészítése le van ugyan írva pár helyen , de a komolyabbakért (amivel keresni is lehet) már fizetni kell,vagy te magad kitalálod.Ennyi kreatív meg nem vagyok.

Hobbi szinten gyertyát öntök.A piac telített a gagyival,szóval megélni ebből nem lenne egyszerű!

Ha sok befektetni való pénzem lenne,akkor viszont minőségi bonbont gyártanék.

A gyerekekkel sok rendezvényre megyünk ki. Az árusok többsége (ha nem mindegyike) interneten hirdeti magát és mégse él meg csak abból.

Amiben én még nagy potenciált látok az a varrás. Rengeteg a ruhaüzlet + az olcsó vacak ,mégis van nem egy olyan ruha,amit varratok,mert a "piacon" lévők BORZALMASAK!

jan. 17. 05:14
 35/52 anonim ***** válasza:
11%
Tesó neked egy számológépre lenen szükséged első körben, hogy kitud számolni a balekok/hó számát ami ahhoz kéne, hogy kihozd ezt a profitot, azt akkor elég hamar megvilágosodsz majd hogy az efféle dolgokkal Magyarországon te nem fogsz ennyit szakítani soha.
jan. 17. 11:47
 36/52 anonim ***** válasza:
47%
2-5 millió havonta? Elég lesz annyi?
jan. 17. 12:20
 37/52 anonim ***** válasza:
28%
Égetett gyurma meg dekorfal helyett árulj inkább olyat, amire van kereslet. Virágot, Ibolyát, Nárciszt, Jázmint... 🔞😂
jan. 17. 14:26
 38/52 A kérdező kommentje:

Nem szeretek tiszteletlen lenni főleg ha én kérek segítséget.

De az a helyzet a legtöbben ide nem segíteni jöttek. És egy dolog biztos: itt a legtöbben nem is fognak annyit keresni ugyanis saját magukba kódolják bele a lehetetlen képletét. És aszerint cselekednek.

Már nem tudom hanyas írta a magyar piacot... Ki mondta hogy csak belföldi célcsoportja lehet egy vállalkozásnak...?

Minap jött velem szembe valami kézműves csaj aki valami 70ezres bögréket árul a neten és veszik is tőle. Nincsenek lehetetkenek csak kishitűek... És én vagyok a gyerek. Amikor nem vagyok hajlandó be**icskulni az életnek. Hanem valamit kezdeni akarok még magammal és szintet lépni. 😁

jan. 17. 14:55
 39/52 anonim ***** válasza:
31%

"De az a helyzet a legtöbben ide nem segíteni jöttek."

pff :D :D :D

jan. 17. 14:57
 40/52 A kérdező kommentje:

41-es te pedig egy hatalom mániás pár pofonos cs*cska vagy aki most csak azért legény mert olyan helyen szocializálódtál és olyanokkal vetted körbe magad ahol nem volt nehéz kitűnni. De ha a mikropéniszeddel kimennél a dzsungelbe ott rögtön kiderülne hogy semmit sem érsz te madár. 😅

Kevesek stílusa zavar. Én egy igazán elfogadó típus vagyok de a hozzád hasonló trollkodó, unatkozó szájkaratésokat azért kikötném egy fához a helyi erdőben. 😁😇

jan. 17. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!