Saját vállalkozás ami havi 2m-5m-et tud termelni?
Nem keresek rosszul most sem. 33/F vagyok és egy nagy múltú cégnél dolgozom 10+éve. Változó 650k-1m nettó között kapok fizetést. Ami nem rossz tekintve hogy megszakadnom sem kell.
Nézem hogy sokan élnek olyanokból hogy ilyen mandalákat festegetnek, süthető gyurmás ékszereket készítenek, tehát tudjátok ilyen kreatív vagy félig kreatív tevékenységekből keresnek pénzt.
Ha csak a süthető gyurmát nézem és az ékszer árakat akkor elég jó árréssel lehet dolgozni.
Tudnátok nekem hasonló tevékenységeket mondani és nagyvonalakban leírni? Hajlandó vagyok sokat dolgozni, nem gond. Csak kicsit kevésbé kötött melóban gondolkodom a jelenleginél. (Ide minden bap be kell csekkolnom fix időpontokban.)
Olyat szeretnék végre hogy reggel 7-8 között felkelek kényelmesen megkávézok, híreket olvasok, reggelizek. Aztán majd elkezdek dolgozni éw nyomom akár késő estigis ha épp az esik jól (hiszen a magam ura vagyok).
Egyszerűen elsajátítható vagy másolható tevékenység érdekel ami tud 2-5m között termelni nekem (beletett munkától függően nyilván)...
Segítsetek kérlek
"Minap jött velem szembe valami kézműves csaj aki valami 70ezres bögréket árul a neten és veszik is tőle. Nincsenek lehetetkenek csak kishitűek... És én vagyok a gyerek."
Ha mindent elhiszel kontroll nélkül, amit a szembejövők mondanak, akkor igen, gyerekes vagy.
Ellenkező esetben meg egy unatkozó troll vagy, kérdező.
Láthatólag semmihez nem értesz, mégis nagy mellénnyel osztod itt az észt homályos elképzeléseidről égetett gyurmákról, meg dekorfalakról, mintha azokhoz nem tudás, kreativitás, affinitás és nagy gyakorlat kellene, amivel te egyikkel sem rendelkezel.
És még te vagy "vezető beosztásban", órabérben. Ha túlórázol, akkor nem 650 ezer, hanem 1 millió a havi fizetésed. Hát, persze.
És igen, Ambrus Attila is égetett cserépedényeket készít, ugyanúgy, mint népi iparművészek, vagy az önjelölt piacozó köcsögösök, de még ő sem multimilliomos belőle, pedig neki van egy brandje, olyan, amilyen, de van, felismerik és oda mennek a standjához.
De neked mid van, az arcodon kívül?
Vezető beosztásod legfeljebb furgonon vagy trolibuszon.
Nem áll érdekemben kamuzni mert soha nem derül ki ki vagyok. Mi értelme lenne így anonim hazudni vagy felvágni.
Amúgy lepereg. Sok ilyen buta, nagyszájú embert daráltam már be a cégnél mint a 42-es. :)
Tudom mivel hozzam össze csak kiváncsi voltam mennyi alacsony ingerküszöbű madár van. (Elég sok...)
Szemmel láthatóan elég könnyen befolyásolhatóak és terelhetőek az emberek. 😁
Aki 1millát tud keresni az tud 5-öt is. Majd később megmutatom hogyan kell. :)
Persze vannak akik akkor sem képesek többre ha megmutatod, elmagyarázod hogyan kell. Az a tapasztalatom, hogy nagy a fluktuáció. Sok a buta ember aki jön nagy mellénnyel aztán egy fagyizót nem bíznék rá... 😃 A 42-es is ilyen lehet. Sehol semmi....
Nagyon emlékeztetsz egy volt munkatársamra. Az is ugyan ekkora bráner volt mint te. 😃
Szerencsére sikerült gyorsan eltanácsolni a cégtől. Az ilyeneket elküldeném busszal Durandába egy kis átnevelésre. 😂😂
paprikajancsi megálmodja hogy havi 5 milliót fog keresni, és most durci mert gyakorikérdéseken nem írják meg neki, hogy mivel hozza ezt össze :D :D :D
komolyan mondom besz#rok a röhögéstől :D :D :D
Külön gyűjtőiskolába zárnám az ilyeneket felzárkóztatásra. Na meg hogy ne okozzanak kárt a társadalomnak. Már az oviban felismerhetőek a 42-esek. Arról hogy buta, üres tekintettel falják a saját fikájukat mintha tejbegrízt majszolnának. 😃
Ha mindenhol robotok lesznek akkor egyre kevesebb ilyenre lesz szükség. Úgyhogy kis szerencsével egyre kevésbé fog szaporodni az ilyen. (Elhiheted, ABB robotokkal dolgozom, tudom miről beszélek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!