Hozzávetőlegesen mennyibe kerülne egy büfékocsi egy hónapban, mindennek együtt Budapesten?
Gondolok itt az alapanyagokra, a fizetésre, a terület bérlésre, és minden velejáró mizériára.
Utána néztem, hogy a büfékocsi havi bérlése 110.000Ft/hónap + az első hónapban 2 havi kaukció
Számoltam egy bizonyos költségét egy hónapra, ahol csak a terület bérlés nem volt belekalkulálva...
Nyilván tudom, hogy minden területnek más az ára Budapesten, ezért is kértem egy hozzávetőleges költségét egy hónapra mindennel együtt... Kíváncsi vagyok mennyire járt közel az én tippem
Ui : Olyan kommenteket nem kérek, hogy sok papírmunka van vele!
Ne csináld!
Nem éri meg!
Meg az ezekhez hasonló szövegek...
Rengetegen meg tudták csinálni... Nem én leszek az első
"Arra ne gondoltál, hogy ez egy vállalkozás, ahol sok ilyen büfékocsi van amiket bérbe szoktak adni????"
A titok nyitja: bérbeadni megéri, mert az fix bevétel minden hónapban. Ha nem fizetsz, bukod a kauciót és visszaveszik a kocsit.
Üzemeltetni meg lutri, vagy bejön az üzlet és megéri, vagy nem jön be és buksz egy halom lóvét.
Egy jobb fesztiválra tízmilliós helypenzt kérnek.
Közterületen nem lehet árusítani.
Karácsonyi vásár mondjuk Budapest belvárosában szintén tizmillas tétel.
Ha van ennyi pénzed, hajrá.
Havi fix költségek 300-500 ezer, havi változó költségek attól függően, hogy mit árulsz, milyen technológiával dolgozol minimum 300-500 ezer forint. Tehát a havi 1 misi költség simán benne van. Ezen felül kellene nyereséget termelned.
Neked mennyire jött ki? Azt mondtad te is kiszámoltad.
“ Kérdező, szerinted ha annyira megérné büfékocsit üzemeltetni, amennyire te ezt jelenleg hiszed, akkor akinek jelenleg van büfékocsija az miért nem üzemelteti ahelyett, hogy havi 110-ért bérbeadja?”
Mondjuk lehet azért adja bérbe, mert nincs végzettsége az üzemeltetéshez és így fix havi bevételt hoznak neki ha ki vannak adva. Nem kell foglalkoznia az áru beszerzéssel, feldolgozással, eladással, csak a kocsit kell karban tartani és jön havonta a fix összeg a bérlőtől.
Kedves kerdezo 20.ik kommentnel.
Meg akkor is a valaszadok jobban jarnanak a cirkuszban mint te a bufes kocsiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!