Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hozzávetőlegesen mennyibe...

Hozzávetőlegesen mennyibe kerülne egy büfékocsi egy hónapban, mindennek együtt Budapesten?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az alapanyagokra, a fizetésre, a terület bérlésre, és minden velejáró mizériára.

Utána néztem, hogy a büfékocsi havi bérlése 110.000Ft/hónap + az első hónapban 2 havi kaukció

Számoltam egy bizonyos költségét egy hónapra, ahol csak a terület bérlés nem volt belekalkulálva...

Nyilván tudom, hogy minden területnek más az ára Budapesten, ezért is kértem egy hozzávetőleges költségét egy hónapra mindennel együtt... Kíváncsi vagyok mennyire járt közel az én tippem

Ui : Olyan kommenteket nem kérek, hogy sok papírmunka van vele!

Ne csináld!

Nem éri meg!

Meg az ezekhez hasonló szövegek...

Rengetegen meg tudták csinálni... Nem én leszek az első

2023. dec. 4. 10:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Van itt olyan személy, aki a kérdésre is tud válaszolni?

Nem nincs, és nem sütöttem, főztem sosem... Na meg nem is kalkuláltam az árakat...

Ui : Buta kérdésekre, buta válaszok

2023. dec. 4. 15:02
 12/27 anonim ***** válasza:

Akkor a válasz:

15millo legyen elkölthető.

És lehet, hogy 3 hónap alatt elbukod.

2023. dec. 4. 15:16
 13/27 A kérdező kommentje:
Látom itt sok megkeseredett ember van akinek nem jött be az élet
2023. dec. 4. 15:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy?

Full hasznos tanácsokat kaptál.

Neked van baj a fejeddel, nem azoknak akik segítettek.

Ostoba fajankó.

2023. dec. 4. 20:20
 15/27 A kérdező kommentje:
Na mesélj nekem melyik a hasznos... Figyelemmel hallgatlak
2023. dec. 4. 23:06
 16/27 anonim ***** válasza:

Um. Nem nyithatsz vendéglátó egységet ha nincs végzettséged. Vagy olyan ember kell akinek van és ő neki van határozatlan idejű szerződése, és a szakmája a vendéglátás.

Költség. "Terület bérles" legalább 150-200.000.

Engedélyek megint minimum ennyi.

Minimum 5 Misi a kocsi nélkül. De aztán lehet keveset mondtam.

2023. dec. 4. 23:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Jaj havi. Én az indulásra írtam 5 Misit. Működtetés /hónap 1 millió minimum.
2023. dec. 4. 23:15
 18/27 anonim ***** válasza:

"Hozzávetőlegesen mennyibe kerülne egy büfékocsi egy hónapban, mindennek együtt Budapesten?"

Ha még ezt sem tudod magadtól kiszámolni, akkor bele se kezd! 😂

2023. dec. 5. 11:22
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted ha annyira megérné büfékocsit üzemeltetni, amennyire te ezt jelenleg hiszed, akkor akinek jelenleg van büfékocsija az miért nem üzemelteti ahelyett, hogy havi 110-ért bérbeadja? He?

Ha csinálhatna üzemeltetéssel dupla, vagy tripla, vagy ötszörös hasznot havonta, akkor nem inkább azt választaná, mint hogy 110-ért bérbeadja neked? Gondolkozz már! 😂

Ráadásul, ha már vett egy büfékocsit, akkor valószínűleg valamit konyít hozzá, de mindenképpen többet, mint te, aki láttál egy főzős műsort tépetthúsos szendvicsekkel és szőttél köré magadnak egy álmot. 😂

2023. dec. 5. 11:53
 20/27 A kérdező kommentje:

Az utolsó két kommentelőnek...

Nektek inkább cirkuszban kellene fellépnetek...

Mondtam kalkuláltam egy összeget... Csak kíváncsi vagyok ez mennyire áll közel más összegéhez... Látom a szövegértés itt neked komoly gondokat okoz..

Utolsó kommentelőnek... Te meg valami világi bohóc lehetsz de komolyan... Arra ne gondoltál, hogy ez egy vállalkozás, ahol sok ilyen büfékocsi van amiket bérbe szoktak adni???? Ennyire elkeseredett életed van??? Vagy ennyire nem jött be neked az élet??? Te tuti ilyen élettelen kis senki lehetsz aki mindenkinek beszól mert te semmit nem értél el az életben 😉😉

2023. dec. 5. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!