Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen másod vagy háttér...

Milyen másod vagy háttér tevékenységet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Van egy jól fizető állandó, viszonylag kötetlen melóm, de azért még mindig dolgoznom kell a pénzért. Szeretném, ha már kicsit a pénzem dolgozna helyettem és kicsit lazítani.

Olyan befektetést keresek, ami azért jelentős hozamot ad, tehát mondjuk max 10-15 éven belül visszahozza magát.

Eddig ingatlanban gondolkodtam (albérlet), de a mai lakás és albérlet árakkal ez inkább 20-25 év lett, így annyira nem vonzó.

tőzsdéhez nem értek és akikkel eddig beszéltem nem voltak meggyőzőek, inkább szerencsejáték és állandó idegeskedés ami osztályrészükként jut. (elfogadom, ha nem így van, én ezt hallottam többtől, gazdagok nem lettek)

Gondolkodtam még lakásfelújításokban is, mivel valamennyire értek kb mindegyik szakterülethez (villanyszerelés, fűtés, gipszkartonozás, burkolás), így ezeket az apró munkákat meg tudnám én is csinálni.

de most nem azt látom, hogy ezek is mennének.

szóval ti miben láttok most fantáziát?

az ilyen MLM meg kriptó ponzi csalásokat le se írjátok légyszi :)

2023. nov. 7. 15:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

nem éri a duplajat csak dupla annyi forintot kell kifizetned erte.

a kenyer is dupla annyi lett, igy realertekben az ingatlan nem lett ertekesebb. sajnos.

2023. nov. 16. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!