Vannak home office munka lehetőségek amikhez csak angol vagy más nyelvtudás kell? Van esetleg tapasztalatotok ilyesmivel?
Sziasztok. Egészségügyi problémáim vannak. Jót tenne ha itthon lehetnék. Nem értek semmihez, elég kemény hátterem volt. Angolból középfokom van, nézek filmeket, úgy ahogy megérttetem magam.
Van némi tartalékom, van lakásom is, a jelenlegi munkahelyemen is húzom egy darabig.
Szívesen megtanulnék komolyabban Angolul. Esetleg valami más nyelvet is. Kicsit Németül is tudok.
Arra gondoltam rengeteg home office lehetőség lehet egyszerű, ügyintézői munkakörben. Igazán azt sem tudom milyen lehetőségek vannak. Azt tudom hogy mindenféle random home office állást látni amikhez csak komolyabb nyelvtudás kell, semmi más. Pl. Facebook fiókot vagy csoportot kell koordinálni, felügyelni.
Nem akarok vagyonokat keresni. Havi 2-300k-ból elvagyok. Viszont nyugalomra, egyszerű munkára, otthon pihenésre lenne szükségem.
Szerintetek tényleg ilyen egyszerű? Megtanulok 1-2 nyelvet alaposan és lehet valami otthoni, nem értékesítő, egyszerű munkám? Vagy ezekre túljelentkezés van? Esetleg stresszesebbek mint ahogy azt képzelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!