Milyen angliai munkát keressek, ha nincs semmi tapasztalatom, de nyelvtudásom van?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy eddig nem sikerült dolgoznom, mert Magyarországon nem vettek fel sehova, mert nem volt tapasztalatom (Hogy is volna, ha nem vesznek fel?), Angliában egy fél évet takarítottam egy nagy hotelben, mert az volt az egyetlen hely, ahova felvettek tapasztalat nélkül, de az egészségemnek nagyon rosszat tett.
Festő vagyok (nem szobafestő, hanem képzőművész)
2016. szept. 3. 03:24
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg jó a nyelvtudásod, akkor gyorsétterembe, kavézóba kiszolgáló.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak vendéglátós lehet valaki tapasztalat nélkül?
2016. szept. 3. 16:30
3/4 anonim válasza:
Lehetsz szerintem takarító meg gyári munkás is, de az egy fokkal rosszabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Mint írtam, voltam takarító, de teljesen tropára tett fizikailag. De honnan szerezzen az ember tapasztalatot, ha sehova sem veszik fel anélkül?
2016. szept. 4. 03:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!