Élelmiszerboltot vagy egy kisebb éttermet érdemes inkább nyitni?
"Nyilván nem 5*-os szakács kellene, ő pedig nem kér 800 ezres fizetést. De amúgy igaz, kezdetben nem is kellene pincér sem, hanem én is ki tudnám vinni az ételeket."
Miért nem egyszemélyes kifőzdét csinálsz? Egy gulyást, töltöttkápit gondolom meg tudsz főzni, rántotthúst, palacsintát sütni, krumplit főzni.
13: Zalaegerszegen vagy a környékén, remélem, lesz kereslet rá.
14: Ez jó ötlet, köszi! A jó kis magyaros kajákra szerintem lesz igény - helyben fogyasztva és elvitelre is.
"14: Ez jó ötlet, köszi! A jó kis magyaros kajákra szerintem lesz igény - helyben fogyasztva és elvitelre is."
Így van! Ne felejtsd el a HACCP rendszernek megfelelően kialakítani és felszerelni a konyhádat!
Pár millióból megvan az egész, nem nagy ügy. Csak nehogy bérelt helyiségbe csináld, hanem sajátba, mert ha mégsem jönnek be a számításaid és befuccsol a biznisz, akkor kidobott pénz volt másnak a helyiségét kicsempéztetni a plafonig és felszerelni.
Hány millióval indulsz neki?
"Zalaegerszegen vagy a környékén, remélem, lesz kereslet rá."
Éttermet városban nyissál, ne a "környékén". Különben nem lesz vendéged.
Jelenleg mivel foglalkozol, kedves kérdező?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!