Műkincsekkel,hogy kell kereskedni, hogy meggazdagodjak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 21:02
2/22 anonim válasza:
Occsón megveszed, drágán eladod. Ezt addig ismétled, amíg gazdag nem leszel. Egyszerű.
3/22 anonim válasza:
Egyszerű olcson kell venni drágán eladni.
4/22 anonim válasza:
Pont mint bármi mással, jóval drágábban kell eladni, mint amennyit ráköltöttél
5/22 anonim válasza:
Nézegesd Polgár Árpi témához kapcsolódó videóit a YouTube-on!
6/22 anonim válasza:
Nulladik lépésnek nem árt, ha legalább hobbi szinten műértő valaki. Ez nem a kiábrándult autónepperek piaca.
7/22 anonim válasza:
Sajna, az a gond, hogy ez már nem a 90-es évek. A 90-es években bármibe kezdtél, kis szorgalommal sikeres tudtál lenni. Ha ma bármibe kezdesz, csak akkor tudsz igazán sikeres lenni, ha nagyon profi vagy abban az üzletágban.
Az adózási szabályok és az adóhivatal ellenőrzési gyakorlata is nagyon sokat változott azóta, és nem jobb lett a helyzet, hanem a mi szempontunkból csak rosszabb.
8/22 anonim válasza:
#7 hülyeség, csak kifogás gyártás. Amíg te ezeket gyártod más sikeres lesz.
9/22 anonim válasza:
Tévedsz, én már rég megcsináltam az életem. Nekem nem kifogásaim vannak, hanem tapasztalataim.
S amit írtam, az cáfolhatatlan tény.
Ott voltam a 90-es években, tudom, milyen volt. Én ott kezdtem vállalkozni, a rendszerváltáskor.
S pontosan látom azt is, hogy ma mi a helyzet.
Van összehasonlítási alapom.
10/22 anonim válasza:
Drágábban adod el mint a vételár+egyéb költségeid
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!