Egyik magánvállalkozó ismerősöm nem hirdet sehol ?
Figyelt kérdés
... és mégis nagyon jó megy neki, csak az use.infobel.pro oldalra van feljelentkezve, se facebook, se szakmai oldalak, se helyi újság, honnan szerezheti a megbízásait ??2023. aug. 11. 14:38
1/6 anonim válasza:
Én sem hirdetem már magam. Egy kliensem sem jött hirdetésből. Se Facebook-ról, se Google-ből. Egy weboldalam van, illetve csináltam Google Maps profilt és mindenki ott talál meg.
2/6 anonim válasza:
Amikor indítottam a vállalkozásomat kb két hónapig hirdettem. Aztán abba is hagytam, akik jöttek, azok nem a hirdetés alapján, totál értelmetlen. Hasonlóan az egyeshez, van weboldalam meg google business profil, aztán az bőven elég. Na meg a szájról-szájra, az a legjobb :)
3/6 anonim válasza:
Ha valaki csak reklámokból kap munkát, ... hát minimum fura.
4/6 anonim válasza:
A reklám a nagy cégeknek való. A kisvállalkozások sokkal inkább ajánlások alapján tudnak ügyfeleket szerezni. Ha jó vagy, az ügyfeled ajánlani fog az ismerősének, és így tovább. A reklám hatékonysága elmarad attól, hogy megérje az árát.
5/6 anonim válasza:
Ha a te ismerosod, akkor miert tolunk kerdezed, hogy honnan szerzi a megbizasait?
6/6 anonim válasza:
"#hirdetés #adócsalás #magánvállalkozó #áfacsalás #rejtőzködés #TB csalás"
Mi köze az adócsaláshoz és a rejtőzködéshez annak, hogy egy vállalkozó hirdeti-e a tevékenységét, vagy sem?
Szerinted amelyik kőműves, burkoló, vízvezetékszerelő, villanyszerelő nem hirdet, de tele van megbízásokkal az rögtön adócsaló?
Talán mérföldekkel jobb szakember, mint te vagy, irigykedj rá nyugodtan! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!