Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék ügyfeleket...

Hogyan tudnék ügyfeleket szerezni?

Figyelt kérdés

Szeretném elinditani a saját vállalkozásom, van 2-3 saját ügyfelem, de kellene még, hogy biztos meglegyen a szükséges bevétel, a cégem ügyfeleit pedig nem szeretném “átcsábítani”, mert bárhogy is nézzük, 5 éve itt dolgozom, nem sz.rok oda ahonnan kaját kaptam. Plusz a cég ahol dolgozom ebben támogat is, de kellene még pár ügyfél. A szakmámban elérkeztem odáig, amikor már egyedül is meg tudom csinálni azt a munkát, amiben dolgozom. Nincs gondom az ügyfelekkel, mindenki szeret velem dolgozni, nem volt még semmi panasz rám.

Rendszergazdai szolgáltatás, IT üzemeltetésről lenne szó.

2023. júl. 19. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ha saját bizniszt akarsz akkor mindent be kell vetni a legelején, ne legyél szégyenlős.
2023. júl. 20. 02:01
 2/2 anonim ***** válasza:
75%
Hirdetéssel
2023. júl. 20. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!