Külföldi ügyfeleket szeretnék szerezni, konkrétan skandináv országokból, hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Arra gondoltma, hogy szívesen elkezdenék bedolgozni erre a piacra, tekintve hogy grafika és videószerkesztés, illetve animációs területen vagyok, így home officeból menne és árban pedig biztos alatta tudok lenni kicsit a helyieknek, amíg nem tudok esetleg kimenni... De egyetlen gond, hogy bár sokszor voltam ott, nincs kapcsolati tőkém...
Facebookos munka csoportok jutottak eszembe, a goodle ads-t már próbáltam de abból senki sem jött, és igazából másnak se szokott ahogy körbekérdeztem...szóval facebook csoportok, esetleg reddit, hol lehetne még hirdetni a szolgáltatásom,a hol elérhetőek hasonlóan a helyiek?
2022. aug. 13. 00:44
1/3 anonim válasza:
Miert te hirdeted magadat es miert ne az ok hirdeteseikre csapsz le te?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert általában éttermi kisegítőt keresnek a hirdetésekben, az ügyfélszerzés nem ilyen :D nem állást keresek
2022. aug. 13. 13:01
3/3 anonim válasza:
Nyugaton utálják ezt a kelet-európai mentalitást, és joggal, hogy "alá tudok menni az árnak". Miért kell alámenni? A többiek se mennek, mégis van munkájuk. Ne azzal akarjál befutni, hogy te vagy az olcsójános grafikus. Hanem a szakértelmeddel. Annyira jó, hogy Orbán meg az összes többi is azzal akarja vonzóvá tenni Magyarországot, hogy olcsó a munkaerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!