Kell bárhol bejelentenem hobbi szintű szervízelést?
Sziasztok!
19 éves informatikai végzettséggel rendelkező pályakezdő vagyok és leendő egyetemista.
Hobbi szinten szeretnék számítógépeket laptopokat szerelni és építeni.
Kell e bármilyen bejelentést tennem ez ügyben vagy minden probléma nélkül végezhetem?
Értelem szerűen nem lenne nagy keresletem (gondolom :D ) illetve hirdetni is szeretném egyéb felületeken.
Én a NAV értelmezését tettem közzé.
Ha a kérdező rád hallgat, s kirónak rá egy három millás büntit, kifizeted helyette?
Az is hobbi, ha valaki kindertojás-figurákat árul a vaterán. Milliókba került neki a hobbi, miután a NAV kiszúrta...
Ahogy az első írta! A lényeg pedig az "elméletileg" -en van.
(gyakorlatilag jobb ha leszrod, ahogy a hivatalok is mindenkit!)
Nekem egy évnyi járulékomat lenyúlták, két héten keresztül jártam a hivatalokat, szrtak mindenre, semmi bizonyító erejűt nem voltak hajlandó elfogadni (pl éves banki jövedelemigazolás havi bontásban), csak ami a közig törvénybe van foglalva, de nem jutott el hozzám természetesen így hát én is szrtam az adóbevallásomra!
11 hát nem a "vaterán" kell árulni, már csak a valós nézettsége miatt sem ami úgy igazából olyan ezer ember lehet / hét amiből a fele a regisztrált visszatérő.
Egy madaras áruházba megfordulnak ettől többen, naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!