Milyen hobby munkát végezhetnék az irodából ? ( havi extra 150/200.000-es bevétellel kalkulálva )
Figyelt kérdés
EV ( egyéni vállalkozó ) vagyok, a jelenlegi munkámból adódóan irodában tölthetem az időm, ennek nagy részét semmit tevéssel.
Ezt szeretném hasznosítani, mit ajánlatok?
Ingatlan ügynökön kívül semmi más nem jutott eszembe szinte .
2021. nov. 29. 17:54
1/5 anonim válasza:
Szerinted egy ingatlan ügynök az irodában ülve dolgozik?
2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármi, ami homeoffice-ban végezhető. Tipikusan a programozós melók ilyenek. Én is így dolgozom.
3/5 anonim válasza:
Építőmérnök vagyok, önkormányzatnál dolgozom, ott szoktam utat tervezni maszekban. Egy nap kb. 1 órát kell csak dolgoznom, a többi 7 óra pedig a maszek tervezésre mehet. Sajnos nincs annyi tervezési munkám, így szarrá unom magam néha egész nap.
4/5 anonim válasza:
Újságíróként dolgoztam régebben, a szerkesztőségben töltött napok úgy néztek ki, hogy 8-ból kb 3-at, nagyon max. 4-et dolgoztam. A maradék időmet maszek szövegírásokkal töltöttem ki, amivel megkerestem még egyszer annyi pénzt úgy, hogy a szabadidőmből nem kellett egy percet sem feláldoznom, tök jó volt.
5/5 anonim válasza:
Ha dőlnek a csokos ingatlanok akkor mindenképp érdemes lesz ingatlanügynökösködni, jelenleg felejtős. Mondom ezt 15 év tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!