Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri belevágni egy szobafest...

Megéri belevágni egy szobafestő vállalkozásba?

Figyelt kérdés

Van róla papirom, gyakorlatom is van benne. Külföldön élek de ha hazaköltöznék akkor szivesen csinálnám vállalkozásban mintsem alkalmazottként.

Könnyű munkát, kuncsaftokat találni?

2023. jún. 11. 18:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kint a magas adoterhek es a nagy konkurencia miatt nehez festo vallalkozast inditani. Raadasul csak a gazdag emberek hivnak festot, a tobbi megoldja maganak vagy keres valakit aki nagyon olcson megcsinalja.
2023. jún. 11. 20:32
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Ezt már mondtad egy korábbi kérdésedben. Valami újdonság?
2023. jún. 11. 21:28
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

De legalább most már tudjuk, hogy te vagy az amerikába szakadt magyar, aki nem tud ott megélni. :D

Miért nem kamionozol, mondjuk?

2023. jún. 11. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Itthon is csak a gazdagok hívnak. Meg van itthon elég sok festő vagy aki annak hívja magát, sok a szakmunkás itthon. Én nem maradnék külföldön. Én is Ausztráliába járok ki amúgy.
2023. jún. 12. 11:10
 15/28 A kérdező kommentje:
Dolgoztam Magyarorszagon is festokent es a legtobb kincsaft ugyan nem minimalberbol elt de nem is csak a gazdagoknal festettunk. Kozeposztalybeliek is hivtak festot.
2023. jún. 12. 12:57
 16/28 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdező, bármilyen ötleted is van. Ne várd hogy az emberek segítőkészek lesznek. Senki sem akarja hogy a másiknak jó legyen.

Lásd a példát. egy két pozitív hozzá szólás van, az is le lett pontozva.

Amik meg leirják miért ne csináld azok fel vannak értékelve.

Ne engedd hogy mások véleménye befolyásoljon.

2023. jún. 12. 13:21
 17/28 anonim ***** válasza:
48%
Csinálj egy vállalkozást, leszek az inasod, legalább kitanulom melletted a szakmát, leszek a titkárod is, szervezem a melókat neked.
2023. jún. 12. 19:52
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha az USÁ-ban élsz, hogyan akarsz Magyarországon piktorkodni?
2023. jún. 13. 17:03
 19/28 A kérdező kommentje:

Irtam hogy hazakoltoznek.

Nyilvan nem tavmunkaban :D

2023. jún. 14. 02:02
 20/28 anonim ***** válasza:

"Könnyű munkát, kuncsaftokat találni?"

Budapesten és környékén korlátlan munka vár, abban az esetben, ha komplett lakásfelújítást vállalsz. Ha csak a piktorkodáshoz értesz, akkor nem.

2023. jún. 14. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!