Szobafestő-mázoló-tapétázó vállalkozáshoz milyen végzettséggel kell rendelkeznem?
A szobafestő szakmát szeretném kitanulni, és megismerni nagyon. Májusban szereztem érettségit, és esti tagozatos felnőttképzésben vettem részt, és mellette dolgoztam is, hogy a többi napon ne csak legyek magamnak. Azonban most decemberben repült mindkettő, mivel az esti képzésről kiiratkoztak jópáran, és én maradtam az egyedüli festő, és jómagamban pedig nem visznek végig, és jövőre sem fog indulni valószínüleg, mert ígyis alig voltak jelentkezők. A munkámat pedig elvesztettem, mert rettentő rossz körülmények között kellett dolgoznom, így kénytelen voltam leszámolni. De szerencsémre találtunk egy festőmestert, aki éppen segítőt keres maga mellé, és felvett magához tanoncnak, így jövőhéttől már tanulhatok is, és pénzt is kereshetek. A kérdésem pedig az lenne, hogyha majd jóval, de jóval később elérkezik az az idő, és ismernek majd, és elindítanék egy vállakozást, hogy ezt egyedül végezhessem, akkor azelőtt milyen képzésben vegyek részt, és megfelel-e erre a célra az, aminek nem jut eszembe a neve, de az okj képzésnek az utódja, kb fél éves vagy több/kevesebb?
Mert ugye mindenféleképpen rendelkeznem kell egy a témába vágó papíros bizonyítvánnyal, hogy ez működhessen.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!