Szobafestők Ti mennyit visztek haza nettoban alkalmazottként? Heti 40oras munkarendbe Megyét is ìrjatok
5-ös: Svájcban vagy Álomországban?
6-os: Heti 80 órában előfordulhat, csak ez ugye hosszútávon (még rövidtávon sem) fenntartható.
#6: úgy gondolom, hogy fizetéseket heti 40 órára vetítve illik összehasonlítani.
Rengeteg túlórával és éjszakai potlekkal minimálbéresként is kaphatsz 300+ nettót...
Egyik ismerosom Bacs-Kiskun megyeben keres festot kezdesnek 1500-as oraberert. Ez havonta 240.000.
Gondolom nem 8 orat dolgoznak hanem 10, tehat havonta az kb 40 ora plusz.
Amennyiben folyamatosan van munka es napi 10 orat ledolgoznak, megkapjak a 300-at havonta.
En mikor Magyarorszagon festettem akkor egyik munkahelyemen sem volt olyan honap hogy meglegyen a teljes oraszam, mert mindig valamiert kevesebb orank volt, hamarabb keszlett a munka aznap, nem szaradt meg, elkezdett esni az eso, stb.
Raadasul a bejelentes az jo esetben 6 ora volt, altalaban csak 4 oras bejelentes szokott lenni.
Ez 4 eve volt, nem tudom azota valtozott e ez a szokas. Ja es akkor en fele ennyit kerestem mert az 1000 forintos oraber is csak alom volt, ma meg ennyiert egy teglat nem tesz arrebb senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!