Facen hogy tudom hirdetni a szolgáltatásomat?
Masszázs tanfolyamot végeztem, nem általánosat. Facebookhoz nem értek. Van fb-om de onnantól ennyi. Már létrehozták az oldalam, de ezt most hirdetni kéne. Hogyan tudom ezt ott, mire kattintgatok? Tudom, hogy van olyan lehetőség ami fb -os és fizetős de esetleg olyan ami ingyenes? Olyan lehetséges? Mármint hogy beküldöm a linkem csoportokba? Vagy ezért kiraknak?
Egyéb szuper itletet is meggallgatnék, valamennyit akár fizetnék is hogy a google találatokban megjelenjen vagy ilyesmi. Nem tudom érdemes-e, sok email is SPAM-ba megy, észre se veszik.
Hogyan lehetne digitális marketinget csinálni mit tanácsoltok? Köszönöm!
Rengeteg ilyen oldal van. Először azt hittem viccelsz, mert nekem más sem jelenik meg csak ilyen digitális, online vállalkozás építése hirdetések, és úgy voltam vele, hogy nem igaz, hogy te nem látod face-en.
Ábrahám Zoli, gazdagmami, de még sok százan csináltak ilyen tartalmakat, hogy hogyan kell 0-ról felépíteni.
Regisztrálni kell, ingyenes, ha van hozzá érzéked, akkor elég lesz az általános sablon, de ha személyesen szeretnéd a legjobbat kihozni, mert nem értesz hozzá semennyire, bizony nem lesz ingyen.
Lakóhelyed szolgáltatáshirdető csoportjaiban, market place-re, szépségápolással kapcsolatatos oldalakon, sportolással kapcsolatos csopikban is tudod ingyen hirdetni, ha a szabályzat nem tiltja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!