Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Könnyű egy szobafestő vállalko...

Könnyű egy szobafestő vállalkozást elinditani?

Figyelt kérdés

Szobafestő a szakmám és gyakorlatom is van benne de mikor otthon laktam akkor mindig alkalmazottként dolgoztam valakinek.

Mostanában egyre gyakrabban látom hogy régi ismerőseim vállalkozást indtanak. Megfordult a fejemben hogy hazaköltözzek és válallkozásba kezdjek mert minden otthon élő ismerősömtől azt hallom hogy nincs szakember, nem találnak festőt sem csak olyat aki lusta, alkesz.

Itt kint USA-ban is festőként dolgozom de saját vállalkozás beindtása nagyon nehéz. Kell biztostást kötni, festés árban nagy a szórás, rengeteg a festő vállalkozás és itt csak a gazdagok festetnek, az atlag ember megcsinálja sajat maganak.

Magyarországon festő egyéni vállalkozóként a mostani keresetem(alkalmazott vagyok) kb 75%-at megkeresnem, ami nem lenne rossz mert Magyarországon minden olcsobb, különösen a lakhatáson sporolnék sokat.

Alkalmazott már nem lennék Magyarországon mert nem akarok 4 oras bejelentéssel dolgozni mint régen.

2023. máj. 13. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésképpen kérdezem, de milyen érvek szólnak amellett, hogy ott hagyd a családod és Magyarországra költözz?
2023. máj. 14. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:

"Magyarországon festő egyéni vállalkozóként a mostani keresetem(alkalmazott vagyok) kb 75%-at megkeresnem, ami nem lenne rossz mert Magyarországon minden olcsobb, különösen a lakhatáson sporolnék sokat."

Csak akkor, ha a családdal költöznél haza? Mert ha innen fizetnéd az amerikai gyerektartást, arra minden gatyád rámenne.

2023. máj. 15. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon legális a szobafestő vállalkozás és úgy tűnik, hogy nem is olyan bonyolult, mint Amerikában. De ha vannak régi ismerőseid, akik vállalkozást indítottak idehaza és megtollasodtak belőle, akkor nyilván el is látnak jó tanácsokkal, ha hozzájuk fordulsz. Mondjuk nem biztos, mert sok ember irigy a másik sikereire.
2023. máj. 15. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét kérdésed, kérdező? Segítség kell az elindulásban? Weboldal? Marketing? Üzletszerzés? Vagy csak lelki támogatás? Vagy mi a célod a kérdéssel? Eddig nem derült ki.
2023. máj. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!