Könnyű egy szobafestő vállalkozást elinditani?
Szobafestő a szakmám és gyakorlatom is van benne de mikor otthon laktam akkor mindig alkalmazottként dolgoztam valakinek.
Mostanában egyre gyakrabban látom hogy régi ismerőseim vállalkozást indtanak. Megfordult a fejemben hogy hazaköltözzek és válallkozásba kezdjek mert minden otthon élő ismerősömtől azt hallom hogy nincs szakember, nem találnak festőt sem csak olyat aki lusta, alkesz.
Itt kint USA-ban is festőként dolgozom de saját vállalkozás beindtása nagyon nehéz. Kell biztostást kötni, festés árban nagy a szórás, rengeteg a festő vállalkozás és itt csak a gazdagok festetnek, az atlag ember megcsinálja sajat maganak.
Magyarországon festő egyéni vállalkozóként a mostani keresetem(alkalmazott vagyok) kb 75%-at megkeresnem, ami nem lenne rossz mert Magyarországon minden olcsobb, különösen a lakhatáson sporolnék sokat.
Alkalmazott már nem lennék Magyarországon mert nem akarok 4 oras bejelentéssel dolgozni mint régen.
"Magyarországon festő egyéni vállalkozóként a mostani keresetem(alkalmazott vagyok) kb 75%-at megkeresnem, ami nem lenne rossz mert Magyarországon minden olcsobb, különösen a lakhatáson sporolnék sokat."
Csak akkor, ha a családdal költöznél haza? Mert ha innen fizetnéd az amerikai gyerektartást, arra minden gatyád rámenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!