Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A dropshipingből tényleg...

A dropshipingből tényleg könnyű meggazdagodni? Akárkit is nézek mindenki milliomos lett belőle.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 11:23
1 2
 11/20 Moon_Walker ***** válasza:
90%
én már nem vásárolok onnan. csak olyan helyről, ahol van készleten a cucc.
2023. ápr. 27. 09:23
 12/20 xswerdy ***** válasza:
55%

11. a dropshiping készletről szállít, vásárolj nyugodtan. Ebben csak annyi az extra, hogy a webshop üzemeltetője csak csinál egy webshopot, ami egy nagyobb cég árukészletét kínálja. Az a cég szerzi be az árut, raktározza, csomagolja, szállítja, viszont ő neked számláz, és te számlázol a vevődnek.

Vevőként meg nem is tudod, hogy dropshiping áruháztól rendeltél.

A kérdezőnek: miért gondolod, hogy ebből meg lehet gazdagodni? Ha egy mögöttes webshop értékesít dropshipping partnereken keresztül is, akkor feltehetőleg nem te leszel az egyetlen ugyan azzal az árukészlettel. Amin variálni tudsz, az az ár, meg a reklám. Ezekkel tudsz jobb lenni a többieknél.

2023. ápr. 27. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező, nem kell mindent elhinni, amit az influenszerek reklámoznak neked.

És továbbra sem mutattál a sok közül egyet sem, aki dropshippingből gazdagodott volna meg, pedig állításod szerint többet is ismersz. Mutasd!

2023. ápr. 27. 10:08
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Aztán meg mehet a sittre. Neked az ilyen alja emberek a példaképeid? Gratulálok.
2023. ápr. 29. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

#14 félreértette :DDD

Nem DROG-shipping, hanem drop...

2023. ápr. 29. 11:58
 16/20 Sándor Dombi válasza:
44%
A drogshipingből tényleg meg lehet gazdagodni. Csak el ne kapjanak😁😁
2023. ápr. 29. 14:42
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Ja, meg lehet "gazdagodni", meg el is lehet szegényedni vele ugyanolyan gyorsan, ha 15 évre sittre vágnak. (Amivel egyébként nem értek egyet, ha késelős gyilkos kap 10 évet, akkor adócsalásért, meg marihónalja-kereskedelemért ne járhasson 15 év.)

2023. ápr. 29. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

"A dropshipingből tényleg könnyű meggazdagodni? Akárkit is nézek mindenki milliomos lett belőle."

Álmodban esetleg.

2023. ápr. 29. 20:23
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Esküszöm, először én is rávágtam magamban, hogy naná, drogshipingből biztos meg lehet gazdagodni, csak kicsit veszélyes móka. Aztán még háromszor olvastam el a kérdést, mire felfogtam, hogy nem erről van szó. :D
2023. ápr. 30. 02:46
 20/20 anonim válasza:
50%

Kedves kérdező.

A válsz a kérdésedre az az, hogy igen.

Csak nem Magyarországon. Mert itt olyan törvények vannak érvényben, hogy szinte meg sem éri elkezdeni.

Ha viszont valahol egy másik országban mégis elkezdenéd akkor nézz videókat Iman Ghadzi-tól, vagy fizess elő Adrew Tate a TheRealWorld oldalra. Ezken a helyeken mindent megtudsz amit csak akarsz.

Ne hallgass senkire aki azt mondja, hogy lehetetlen. (azért mondja mert neki nem ment)

2023. szept. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!