Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ismertek olyat aki elolvasott...

Ismertek olyat aki elolvasott egy "hogyan legyünk milliomosok? " könyvet és gazdag lett?

Figyelt kérdés
2019. júl. 27. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2019. júl. 27. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én saját tapasztalatból mondom, hogy javulhat a pénzügyi helyzete az embernek.
2019. júl. 27. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Melyik könyv segített? :)
2019. júl. 27. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Főleg a Gazdag papa, szegény papa.
2019. júl. 27. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Persze. De nem attól lett gazdag, hogy elolvasott egy ilyen könyvet. :)

Viszont az ilyen könyvek - majd az ennél komolyabbak - sokat segítenek azon szemlélet kifejlesztésében, amely MÁR OLYAN TETTEKRE SARKALL, amelyek segítenek a meggazdagodásban.

2019. júl. 27. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Gazdag nem lettem, de találtam vele munkát, meg felépítettem vele egy karriert.

Anno rögtön az egyetem után becsábítottam egy pénzügyi MLMbe, amit szívből utáltam csinálni, három hónapot töltöttem benne végül. Ott adták a kezembe a Csodalámpa könyvet. Valami olyasmi a címe, hogy célkitűzés azoknak, akik nem szeretnek célokat kitűzni. Vesztenivalóm nem volt, követtem, ami le volt írva, és ennek köszönhetően megkaptam az álommelóm, az MLMet meg otthagyhattam, hála az égnek.

Aztán sokszor használtam még ezt a módszert (ami amúgy nem nagyobb találmány, mint a langyos víz, de jól van strukturálva, és segít a saját ötleteimet is mederben tartani).

A Gazdag papa, szegény papa nekem nagyon nem tetszett, abban semmi hasznosítható nem volt nekem. Leginkább azért, mert én alkalmazott-típus vagyok, nem szeretnék vállalkozni. Nyilván ezért nem leszek gazdag sem, de jól keresek, biztos munkahelyem van, nekem ez elég.

2019. júl. 28. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Így nem, de sok könyv, sok cikk és ismeret szemléletváltást hozhat az ember életében. Esetleg olyat meglát, amit más nem, vagy felismeri azokat a szituációkat, amikor lépni kell. Ilyet igen.
2019. júl. 29. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elolvastam jópárat. Sok egyéb mellett ezek is alakítottak, formáltak. Mára jómódban élek.
2020. okt. 20. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

8# Sírok ezen a sok kamustory-n

Hogyan legyen pénzed?

- csald az adót

- koplaj

- uzsoráz

- legyél strici

MLM a Halmi családdal elmegy a Sátán faxára, piramisjátékkal együtt.

2021. márc. 8. 14:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább te is olvass el néhány ilyen könyvet, szívből ajánlom.

2021. márc. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!