Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit érnek ezek a coachok...

Mennyit érnek ezek a coachok által tartott előadások tanfolyamok,hogy hogyan legyél jól menő vállalkozó?

Figyelt kérdés

Most például belefutottam a facén egy Pongor Juhász Attila nevezetű fickóba aki valami agytröszt mesterelme programot hirdet 3 napos rendezvény egyszemélyes jegy 399990Ft+áfa a két személyes jegy meg699990Ft be kerül.Én már amúgy tudom,hogy mitől lesznek milliomosok akik hirdetik ezt a sok vállalkozz okosan meg legyél milliomos tanfolyamokat ,a befizetőktől akik a sok pénzt befizetik nekik már biztos,hogy meg van a pénzük kérdés a sok résztvevőből mennyinek lesz sikeres vállalkozása és mennyi lesz milliomos.

Szóval úgy általában mennyire lehet hinni ezeknek a sikeres vállalkozóknak?És miért akarja egy sikeres és gazdag vállalkozó,hogy még sokan mások is sikeresek meg gazdagok legyenek?Holott az ő piaca akkor csökkenhet is mivel nő a kínálat.

2023. jan. 20. 15:15
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
a 669990Ft is +még áfa
2023. jan. 20. 15:15
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legtöbb guru abból gazdag, hogy gurunak adja ki magát. Ott kapsz felületes tippeket és bullshitet, amit bárki aki ért egy kicsit a témához ki tudna öklendezni magából. Aztán ennyi.

Rossz esetben tuti befektetési tippel (pl dropshipping) még a pénzed is lenyúlják egy előre bukó koncepcióban.

2023. jan. 20. 15:38
 3/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem drága, tegnap elhagytam ennyi pénzt és észre sem vettem.
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Sikeres nem? Mennek a hülyék és fizetnek.
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerű, igazából amit a kurzusban ígér, hogy ad anyagokat a hirdetésekben azok közül SEMMIT sem ad, csak egyet, amivel ugyan úgy az ő dolgait tudod promozni, nagyon kicsi jutalékért (ő sokat kap abból is, te keveset). Tehát lényegében arra van kiépítve az egész, hogy ha befizettél, akkor utána mindenhova az ő linkejin keresztül regisztrálj (azaz: még több pénzt kapjon utánad), utána elméletben promozhatsz 5 fajta dolgot, de valahogy véletlen 4 darabhoz nincs semmi anyag (pedig arra hivatkozik, hogy van), csak egyetlen egyhez, ami ugyan úgy az ő saját dolga. Tehát kihúz belőled 300.000-et, utána még 150.000-200.000-et, a bevétel eddig: 4000 Ft 3 hét alatt."

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2023. jan. 20. 15:39
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi professzorom egyszer azt mondta, tudják, kollégák úgy van ez, hogy aki tudja, az csinálja, aki meg nem, az tanítja!
2023. jan. 20. 15:48
 7/37 A kérdező kommentje:

3/

Jó neked,kb merre jártál tegnap? 😀

2023. jan. 20. 16:04
 8/37 A kérdező kommentje:

5/

Ez [link] a csávó volt a példa a kérdésembe akkor ez is azt csinálná?

Sokszor elgondolkodom vajon a mai világban akkor kinek lehet hinni.

2023. jan. 20. 16:07
 9/37 A kérdező kommentje:

6/

Akkor magyarán a tanításból van a sok lóvé?

2023. jan. 20. 16:07
 10/37 A kérdező kommentje:

Ezek a kiadványok pl mennyire hitelesek?

[link]

2023. jan. 20. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!