Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit érnek ezek a coachok...

Mennyit érnek ezek a coachok által tartott előadások tanfolyamok,hogy hogyan legyél jól menő vállalkozó?

Figyelt kérdés

Most például belefutottam a facén egy Pongor Juhász Attila nevezetű fickóba aki valami agytröszt mesterelme programot hirdet 3 napos rendezvény egyszemélyes jegy 399990Ft+áfa a két személyes jegy meg699990Ft be kerül.Én már amúgy tudom,hogy mitől lesznek milliomosok akik hirdetik ezt a sok vállalkozz okosan meg legyél milliomos tanfolyamokat ,a befizetőktől akik a sok pénzt befizetik nekik már biztos,hogy meg van a pénzük kérdés a sok résztvevőből mennyinek lesz sikeres vállalkozása és mennyi lesz milliomos.

Szóval úgy általában mennyire lehet hinni ezeknek a sikeres vállalkozóknak?És miért akarja egy sikeres és gazdag vállalkozó,hogy még sokan mások is sikeresek meg gazdagok legyenek?Holott az ő piaca akkor csökkenhet is mivel nő a kínálat.

2023. jan. 20. 15:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Egynek elmegy, látni fogod, hogy benne van a korban, van mit kritizálni is benne már még a saját korszakával kapcsolatosan is. Nagyrészt azért adaptálható a mai helyzetekre is, meg persze segít oldani a belső gátakat, nyilván.
2023. jan. 21. 16:04
 32/37 A kérdező kommentje:

31/

Azt mondjuk tudom nem most íródott de ahogy olvastam,hogy mennyi példány kelt el belőle olyan mintha varázsereje lenne a könyvnek vagy túloztak,hogy sok emberrel tett csodát.

2023. jan. 21. 18:56
 33/37 anonim ***** válasza:

Minden bestsellernek az a lényege, hogy sok példányban elkelt. Minden könyv ajánlójában benne vannak mindenféle ömlengések, hogy milyen jó.

Mindegyik könyv és kurzus és előadás és kóccs annyit ér, amennyit hasznosítani tudsz belőle, legyen az ingyen, vagy kerüljön egy millióba, rajtad áll, hogy mire mész vele. Érted már?

2023. jan. 21. 19:10
 34/37 A kérdező kommentje:

33/

Értem,de mondjuk a bátorság is sokat számít,hogy az ember meri e csinálni a dolgokat ha csak nem teljesen elszánt mert akkor se istent se embert nem néz véghez viszi a dolgot.Én mondjuk kicsit félek attól valamit kigondolok aztán mikor meg akarom csinálni meg belebukok és az anyagilag mínusz.

2023. jan. 21. 19:38
 35/37 anonim ***** válasza:
Attól félsz, ami történni szokott. Tehát felkészülni kéne rá, hogy nem elsőre lesz nagy szárnyalás, és még az is kegyelmi állapot, ha valahogy fenntartod a beindulásig.
2023. jan. 22. 07:21
 36/37 A kérdező kommentje:

35/

Tudom,hogy kockázat nélkül nincs üzlet és ez a félelem hátráltat

2023. jan. 22. 10:03
 37/37 anonim ***** válasza:
A helyzet marad akkor is, ha nem félsz tőle, pl. mert tudatosítod, mit várhatsz, és ennek megfelelően mész előre akkor is, ha nem jobb a vártnál.
2023. jan. 23. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!