Hol lehet találni kiadó szobát napi leadóval?

"Egyébként nem is tudom, mi a jogi alap? Nem lehet szoba bérlésért napi díjat kérni?"
Prostitúció elősegítése. Bevallotta, nem tagadott semmit. Nehéz is lett volna, tizenvalahány lakás esetén, meg 150 lánnyal a telefonjában.
Én amúgy nem sajnálom tőle, felőlem csinálhatta volna élete végéig. A rosszlányokhu-t miért nem lehet prostitúció elősegítéséért perelni? Vagy a puncshu-t? A sugar daddy is fizet.
A gumi nélküli dologról meg a 25 évvel ezelőtti amerikai cserediákok jutottak az eszembe, az egyik mesélte a koleszban, hogy figyelj már, leszólított egy kuurva a körúton, kérdeztem mennyi a tarifa és mondja, hogy kotonnal 3 ezer, nélküle 5 ezer. Csak néztem, hogy még én fizessek többet azért, hogy elkaphassak valamit a büüdös ribaanctól???
Nem gondoltam, hogy ez még 25 évvel később is menő. :))
#32 hirdető oldalaknál szerintem joghézag van. Lakás tényleg büntetendő, mondjuk nem tudom annál mi a helyzet, aki havi bérleti díjat szed be. Honnan tudhatná mit csinálnak ott.
b) épületet vagy egyéb helyet prostitúció céljára másnak a rendelkezésére bocsát,

mondjuk a kerítés, prostítúció elősegítése lehet megállna.
"– sértik a nemi kapcsolatok társadalomban elfogadott rendjét (vérfertőzés, kerítés, prostítúció elősegítése, szeméremsértés…)"
Lehet itt is az van, mint a legnagyobb torrendoldalnál, hagyják, mert ők is használják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!