Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt képért kuncsorgó,magukat nőknek kiadó langyifiuk, mikor tanulják már meg,hogy akármilyen jól játszak is a nőt, azonnal lebuknak ha 3 üzenet után farok képet kérnek?
Annyi ilyen nicket tudok innen,legszívesebben sorolnám,de nem lehet.
Volt azért aki pár napig ügyesen megvezetett,de végül mind lebukik!
3as
Mar megvol egy pl
Irtam egy kommentet egy kérdeshez,ki hogyan veszitette el
Erre ramirt ****hogy o egy 16 eves szuzlany es megnezne a farkam mert kivancsi kislany
Visszairtam kopj le langyifiu
Mire o,feljelent amiert kiskoruakat molesztalok...
Most komolyan,az oldal ezen részén van egyáltalán nő?
Nem hinném,de miert is lenne? Hogy privátáradattal küzdjön?
Ilyen nekem is volt,mondom cicám küldj már egy képet magadrol.
Aztán a szerencsétlen Palvin Barbirol küldött képet,majd előadta hogy tulajdonképpen ő a Barbi,aki itt keres olyan pasit aki nem a hírneve miatt szerti.
Az a durva hogy a sztorira sem figyelnek.
Ramirt a "kiscsaj" siófokon mesterfodrász,az apja szívsebész.
Másnap másik kérdés alatt újra,akkor meg azt mondja ő szerény,mert csak egy takarítónő, a szülei meg hörcsögölnek.
:))
Én pont nő vagyok, és tényleg záporozni szoktak volt a privátok, amíg le nem tiltottam a hülyébbjét. Javaslom, tegyétek ti is ezt. Azóta nagy a csönd, aki ír, az mind normálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!