Mi lehet ami hiányzik?

Figyelt kérdés

Van egy csomó ötletem, mégis úgy gondolom nekem ez nem menne.

Látom ismerősök ebbe vágnak bele, meg abba. Inkább több sikerrel, ha kudarc is van, nem csüggednek.

Mi az a plusz, ami az ilyen emberekben megvan? Tudom személyiségfüggő, de úgy vélem mindig lehet tanulni, fejlődni. Hol kezdje az ember?

2023. febr. 15. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
kockázatvállalási hajlam hiánya részedről. Inkább a biztosra mész, a bizonytalannal szemben. és ez okozza a vesztedet.
2023. febr. 15. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
akarat
2023. febr. 15. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Félsz előállni az ötleteddel.
2023. febr. 15. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van sok ötletem és még több kifogásom, hogy melyiket miért nem valósítom meg. :D
2023. febr. 15. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Talán kezdőtőke? Merj nagyot álmodni, ne kicsibe akard csak csináld, ha értesz valamihez.

Off: egyik ismerősöm madár etetőket és házakat csinál, elég jó minőségben stb, de a hozzá való gépek és alapanyagok kb 1 millából jöttek ki. Utána kb sok idő volt, mire vissza hozta az árát.

2023. febr. 15. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Pedig elé drágán mennek ezek az odúk, etetők. Lehet, hogy túl olcsón adta őket.
2023. febr. 15. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
1 millát bármelyik bank ad, meg minimálbérre is. Neki se a pénzhiany a korlátozó tényező
2023. febr. 16. 07:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj, persze, hogy egy milla, ha rögtön mindenből a "legjobbat" veszi... Én 100 ezres büdzsével kezdtem a podcastet, mára valóban egy millát ér a home stúdióm (persze, ha nem számítom bele, hogy bár nem volt idegen számomra, de előtte egy évig tanultam a technikai részét a dolognak), illetve ezt a 100 ezres büdzsét a legújabb csatornám (ami 3 hónapos sincs) havonta visszahozza reklámbevételben. Jelenleg pedig webshopot tervezek, mellette pedig készítem a portfólióm, hogy a komplex szöveggondozási, "hangmérnöki" tudásomat is tudjam a jövőben értékesíteni. Azért órabérre nem biztos, hogy ki merném számolni a jelenlegi és jövőbeni becsült bevételeim - egyelőre -, de ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag a hobbijaim nőtték ki magukat üzletté, nyilván nem rossz :).
2023. febr. 18. 00:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy kóccs kell neked, akivel elbeszélgetsz az ötleteidről és megkapod tőle a fenékberugdosást, hogy miért nem csinálod már.

Mert egyébként látszik, hogy nem akarod csinálni, csak ábrándozol dolgokról. Lusta vagy, mint én.

2023. febr. 18. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ötlettel sok meló van, mire termék, vagy szolgáltatás lesz belőle. Jó probléma megoldó készség, és sok szorgalom, sok munka kell hozzá. Probléma megoldó készséged és szorgalmad kellő szinten van? Vagy sokat kell fejlődni?
2023. febr. 21. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!