Bármelyik ismerősöm aki vállalkozó lett, folyamatosan lapátolja be a pénzt (pályázatíró, fodrász, villanyszerelő). Miért nem elterjedtebb az emberek között a vállalkozói forma? Munkavállalóként nagyon sokan panaszkodnak, míg vállalkozó sosem
27: igen, a legdrágább pesti szalonban, a legdrágáb alapanyagból, amiből kell 2-3 kitudjamennyi szín egy balayagehoz, és van vele vagy 3 óra munka. Ez azért nem a bolti hajfesték felkenem egy óra alatt történet, hogy "alig van költsége". És a Hollán Ernő utcában a Vígszínház mellett a szalonbérlés se 5 forint.
Nem kell érteni a fodrászathoz, de ne legyetek már ostobák, mint a föld.
29: Értem!
Az első bekezdést nem értem, a nyugdíjat. Kb. havi 35 000 Ft nyugdíjjárulékot kell fizetni. Mi ez az 5 millió?
31: 6-7 óra egy ilyen festés, nem 3.
A bolti hajfestést otthon megcsinálja az ember, ahhoz nem kell fodrász, ők más festékeket használnak.
Akkor mégis mért ne létezhetne a 40 000 Ft-os tarifa?
30: Ez a te díjad?
Feljönnél Pestre árajánlatot adni?
“ 29: Értem!
Az első bekezdést nem értem, a nyugdíjat. Kb. havi 35 000 Ft nyugdíjjárulékot kell fizetni. Mi ez az 5 millió?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!