Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megérné nyitni egy játékterem...

Megérné nyitni egy játékterem féleséget?

Figyelt kérdés

Párommal arra gondoltunk, hogy nyitnánk egy játéktermet Budapesten. Bérelnénk egy üzlethelyiséget. Tennénk be billiárd asztalokat (2-3db-ot), csocsóasztalokat, dartsot, léghokit, talán még óriás jengát is (1,5-2m magasat).

Természetesen árulnánk üdítőket és kis rágcsálnivalókat is.

Szerintetek mennyire érné meg ezt megcsinálni? Az embereknek lenne igénye ilyenre?

2023. jan. 16. 14:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A gyerek-vonal járhatóbb szerintem! Mennyi tőkét szántok erre és hol szeretnétek megvalósítani?
2023. jan. 20. 10:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Budapesten mindenképp, azon belül még nem tudom. Eddig 15MFt-ot sikerült összeszedni rá, ami szerintem semmire sem lenne elég, így biztos, hogy hitelt is fel kell venni hozzá.
2023. jan. 23. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A hitelt nem javasolnám a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben.
2023. jan. 23. 10:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

És a bérléssel is vigyáznék, nagyon gyorsan el lehet szaladni a fix költségekkel és kitermelhetetlenné válhatnak.

Bele szaladhattok könnyen bérléssel, rezsivel, alkalmazottakkal havi milliós fix költségekbe, amit egyszerűen képtelenség kitermelni és 6 hónap alatt csődbe megy az álmotok!

2023. jan. 23. 10:22
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
A gyermekmegőrző, játszóház és nyelviskola dologban látnék fantáziát! Be is tudnék társulni ügyfélszezéssel.
2023. jan. 26. 19:52
 16/24 Cubina ***** válasza:

Hitelt felvenni nagyon veszélyes, mert mi van akkor, ha nem megy az üzlet? Az se mindegy, hogy helyileg hol lenne a terem. Ha forgalmas hely, akkor a költségek is magasabbra rúgnak, amikből lesz bőven. Nálunk a bevásárlóközpontban van egy bowling, biliárd, stb. terem, de az árak magasak és soha nincs tele. Ismerőseim közül is maximum egyszer volt ott mindenki, én is csak egy alkalommal mentem oda.

A mai gazdasági helyzetben szerintem ilyenre nincs akkora igény, hogy megérje a belefektetett pénzt és munkát, és ha hitelt is kéne felvenni a megvalósításhoz, akkor nagyon-nagyon rizikós dolog lenne.

Szerintem a pia az, ami megy, esetleg egy dühöngőszoba. Egyre több az idegbeteg ember, biztos hogy nagyon jól keresnétek egy olyannal. :)

2023. jan. 29. 05:39
 17/24 A kérdező kommentje:

Dühöngő szoba is szóba jött nálunk. Ott viszonylag alacsonyak is lennének a költségek. Pár cuccot kéne oda csak szerezni, amit a vendég szétverhetne. Csak a szétvert cuccok elszállítását kéne megoldani.

Én is úgy látom, hogy egyre több az ideges, frusztrált ember és egy ilyen hely tudna működni. Itt talán kevésbé lenne fontos a lokáció.

2023. jan. 29. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Van már dühöngő Pesten, előbb menjetek el szétnézni. Egy biztos, én nem nyitnék ilyet és nem is mennék el dühöngeni ilyenbe. :)

A gyerekmegőrző az folyamatos, de egy dühöngő az csak divat hely. Na meg aki egyszer volt ilyen helyen, az volt az összes hasonlón, ha érted mit akarok ezzel mondani: egyszer volt budán kutyavásár. Billiárdozni elmegy az ember szívesen akár minden este, de szétverni valamit... Én biztos nem lelném ilyenben örömömet egynél többször, de valószínűleg egyszer sem.

2023. jan. 29. 18:00
 19/24 anonim ***** válasza:

És azt is figyelembe kell venni, hogy ha most van 15 milliód, azt éves 15%-kal tudod államkötvényben kamatoztatni, anélkül, hogy egy percet is kellene idegeskedned rajta. Magyarán ha vállalkozásba kezdesz belőle, akkor a vállalkozásod által termelt haszonból vond le ezt az évi 2,25 milliót, amit termel az államkötvény és utána számold ki, hogy a maradék haszonért érdemes-e az a többlet munka és idegeskedés, amivel a vállalkozás jár.

Egy szabadulószobához mit szólnátok esetleg?

2023. jan. 29. 18:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Már azzal is tele van a főváros:)
2023. jan. 29. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!