Szerintetek mennyi pénzt hoz egy játékterem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Romániában élek és szeretnék nyitni egy játéktermet.Úgy tervezem,hogy legyen 3-4 pókerasztal és 10-15 játékgép.Tudom,hogy a mostani törvény szerint Magyarországon már nem legális ez,de ez nem régóta van így.Amíg lehetett mennyi pénzt kerestek ezzel a tulajok?Jártam már ilyen helyeken és öröm volt nézni ahogy a dühös emberek kikelve magukból dobálták be a pénzt a gépekbe egy kisebb veszteség után,így jött is a nagyobb bukta.Láttam már felnőtt embert a gép előtt sírni mikor a teljes fizetését elnyelte pár óra leforgása alatt.Szerintetek mennyi pénzt lehet kihozni egy ilyen helyből?Tudom,hogy bejöhet egy nagyobb összegű nyeremény amit ki kell fizetni,DE hosszútávon MINDIG a ház nyer.2015. jan. 15. 21:40
1/2 anonim válasza:
Nyilván kell pár milliós tőke a gépekre, biztos lenne nyereség ha olyan helyen lenne. De csak jobb környéken. Azért egy szegény kis faluban nem fog odajárni Rozinéni.
Nem tudom mennyire nyereséges ez.
2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván egy jól kiválasztott helyre nyitnám,ahol viszonylag sok ember él(10 emeletes panelek),és nincs a közvetlen közelben konkurencia.
2015. jan. 15. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!