Megérné nyitni egy játékterem féleséget?
Párommal arra gondoltunk, hogy nyitnánk egy játéktermet Budapesten. Bérelnénk egy üzlethelyiséget. Tennénk be billiárd asztalokat (2-3db-ot), csocsóasztalokat, dartsot, léghokit, talán még óriás jengát is (1,5-2m magasat).
Természetesen árulnánk üdítőket és kis rágcsálnivalókat is.
Szerintetek mennyire érné meg ezt megcsinálni? Az embereknek lenne igénye ilyenre?
Semennyire...
Az első hónapban megjelenne valami HMCS (helyi menő csávó) banda, akik balhéznának, aztán meg "védelmi" pénzt szednének tőletek, a "nyugalom", meg a "zavartalan üzletvitel" biztosításának érdekében.
Ha meg elutasítóan fogadjátok, jönnek a garfittisek / gyújtogatók / alkoholista csövesek.
Kb így járnátok ezzel, ezért nincsenek ma már ilyenek.
Ha zártkörűvé teszitek, akkor meg az életbe nem indul be, meg nem is hoz semmit.
Max annyit tudnál tenni, hogy ha már ilyet nyitsz, hogy tűzoltóknak / rendőröknek / katonáknak / közterület felügyelőknek 50% kedvezmény.
Nade azok meg "be sem mehetnek" ilyen helyekre a melójuk miatt.
Ha van elég kezdő tőkétek, akkor szerintem igen. Viszont meg kell fizetni a jó lokációt, az első néhány hónapban a negatív bevételeket, meg kell hívni egy-két celebet, aki ír rólatok, fel kell hajtani ismerősöket akik reklámozzák.
Szóval csak akkor, ha a berendezés utáni hat hónapban nem lenne gond, ha egy forint bevételetek nem lenne.
Gyerek jatekterem nem lenne jó?
Először amikor olvastam a kerdest jatszohazra gondoltam.
Az nem jobb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!