Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megérné nyitni egy játékterem...

Megérné nyitni egy játékterem féleséget?

Figyelt kérdés

Párommal arra gondoltunk, hogy nyitnánk egy játéktermet Budapesten. Bérelnénk egy üzlethelyiséget. Tennénk be billiárd asztalokat (2-3db-ot), csocsóasztalokat, dartsot, léghokit, talán még óriás jengát is (1,5-2m magasat).

Természetesen árulnánk üdítőket és kis rágcsálnivalókat is.

Szerintetek mennyire érné meg ezt megcsinálni? Az embereknek lenne igénye ilyenre?

2023. jan. 16. 14:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha nincs pia nem fognak odamenni. Egyébként jó ötlet.
2023. jan. 16. 15:07
 2/24 A kérdező kommentje:
Igen, ez jogos. Jó minőségű kézműves sör és házi pálinka lenne.
2023. jan. 16. 15:32
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

Semennyire...

Az első hónapban megjelenne valami HMCS (helyi menő csávó) banda, akik balhéznának, aztán meg "védelmi" pénzt szednének tőletek, a "nyugalom", meg a "zavartalan üzletvitel" biztosításának érdekében.

Ha meg elutasítóan fogadjátok, jönnek a garfittisek / gyújtogatók / alkoholista csövesek.

Kb így járnátok ezzel, ezért nincsenek ma már ilyenek.

Ha zártkörűvé teszitek, akkor meg az életbe nem indul be, meg nem is hoz semmit.

2023. jan. 17. 09:17
 4/24 anonim ***** válasza:
54%

Max annyit tudnál tenni, hogy ha már ilyet nyitsz, hogy tűzoltóknak / rendőröknek / katonáknak / közterület felügyelőknek 50% kedvezmény.

Nade azok meg "be sem mehetnek" ilyen helyekre a melójuk miatt.

2023. jan. 17. 09:20
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
3# Sok maffiás filmet nézel.
2023. jan. 17. 09:21
 6/24 anonim ***** válasza:
Végülis mindenre van biztositó, de a balhé az garantált!
2023. jan. 17. 09:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha van elég kezdő tőkétek, akkor szerintem igen. Viszont meg kell fizetni a jó lokációt, az első néhány hónapban a negatív bevételeket, meg kell hívni egy-két celebet, aki ír rólatok, fel kell hajtani ismerősöket akik reklámozzák.

Szóval csak akkor, ha a berendezés utáni hat hónapban nem lenne gond, ha egy forint bevételetek nem lenne.

2023. jan. 17. 12:44
 8/24 anonim ***** válasza:

Gyerek jatekterem nem lenne jó?

Először amikor olvastam a kerdest jatszohazra gondoltam.

Az nem jobb ötlet?

2023. jan. 18. 14:38
 9/24 A kérdező kommentje:
8: az is megfordult a fejemben. Nem tudom, hogy ki emlékszik rá, de nagyon régen Óbudán volt egy Szöcske vár nevű játszóház, na olyasmin gondolkoztam még.
2023. jan. 19. 05:54
 10/24 anonim ***** válasza:
Az jó otelet viszont!
2023. jan. 19. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!