Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ismeri vlaki ezt az MLM-et?...

Ismeri vlaki ezt az MLM-et? Az a visszatérő momentuma hogy állandóan tengerparti házról beszél. Másik jellegzetessége hogy táplálékkiegészítők vannak benne.

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 07:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
19 Nem lehet letiltott miután az istennek se akartam belépni s elhordott mindennek.😀🐷🐷🐐
2023. jan. 15. 16:25
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
21: klasszikus MLMes… de utálom ezeket.
2023. jan. 15. 16:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Különösen az viselt meg hogy megtudtam hogy alacsony rezgésszámú ember vagyok
2023. jan. 15. 16:37
 24/30 A kérdező kommentje:
És nagyjából hány ólyan MLM van ami arról szól hogy az ételt nem csak eladják hanem az egészség megváltásaként próbálják eladni?
2023. jan. 16. 06:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem azért a 20 fillérért, de megoldottam a kérdést, és annyira nem voltál képes, hogy reagálj rá valamit. Szóval tkp leszarom hány ilyen MLM van. El is mehetsz MLMesnek, pont ugyanannyi eszed van, mint nekik, meg annyira tudsz másokra figyelni.
2023. jan. 16. 06:29
 26/30 A kérdező kommentje:
Max tippeltél valamit ami vagy jó vagy nem. Attól hogy érdekelnek a tippek még nem fogom egyetemes igazságként elfogadni. És inkább te menj el MLMesnek ha még nem vagy az mert stílusod való oda.
2023. jan. 16. 07:09
 27/30 A kérdező kommentje:
Ja és van egy másik ismerve. Nem kell enni. Ö pl. egy ponton elszólta magát hohy 3 napja nem evett. Azt nem hinné. Hogy fenyevorol van szó mert valami havi 150 ezer Ft/fő a tőlük vett kaja úgyhogy lehet enni csak azt amit ők mondanak de azt se minden nap. Azt is mondta hogy mikor nem három napja evett akkor is csak naponta egyszer eszik. És húst sose mert az ugye rossz.
2023. jan. 16. 15:02
 28/30 anonim ***** válasza:
ez inkàbb valami szektànak tűnik.
2023. jan. 16. 15:11
 29/30 A kérdező kommentje:
Hát végül is lehet hogy nem is cég és végül is Még az is lehet hogy nem emelem rendszerben van vagy az is lehet hogy szekta de van mögötte egy cég szóval bármi lehet
2023. jan. 16. 15:38
 30/30 A kérdező kommentje:

Ja és még az az érdekes párhuzam hogy van egy ismerősöm aki folyton nyuvaszt azzal hogy ne egyek Mert hogy az ember akkor gyógyul amikor nem eszik szintén valami könyvben olvasta ott viszont fel sem merült hogy mlm legalábbis az én részemről nem.

Az a közös hogy mind a kettő kéretlen tanács. És mindkettő arról akar lebeszélni hogy az engem diagnosztizáló orvosra hallgassak

2023. jan. 16. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!