Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit kell tennem ebben az...

Mit kell tennem ebben az esetben (Kft. ügyvezető lemondás és felmondás)?

Figyelt kérdés

Apámmal kettőnknek, 50-50%-ban van egy működésképtelen Kft-nk, én vagyok az ügyvezető, rendes munaviszonyban, beadtam a felmondásom, minden szabályosan meg van írva, ahogy kell, de a könyvelőnket nem tudom elérni régebb óta, hiába keresem. Milyen módon és kinek kell benyújtani ezeket a papírokat (ügyvezetői lemondó nyilatkozat, munkaviszony megszüntetése, taggyűlési jegyzőkönyv) minden kész, rendben, de hová, melyik hivatalhoz és milyen formában kell ezeket beadni?

Köszönöm a segítséget Mindenkinek!

#hivatal #beadvány #korlátolt felelősségű társaság #ügyvezető lemondás #ügyvezető felmondás #hova kell benyújtani
2023. jan. 2. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
könyvelő nélkül sehogy sem tudod. Kellenek kilépőpapírok, amit csak a könyvelőprogram tud megcsinálni egy könyvelő által. Nem egy bonyolult dolog de bármely könyvelő megcsinálja csak találni kell egyet.
2023. jan. 2. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves 1/1, köszönöm, akkor várok még ezen a héten és ha semmi, keresek másikat. Az a furcsa, hogy 2003. óta létezik a cég, végig ő könyvelte, semmi gáz nem volt, de most, miután közöltem a rossz hírt, "megnémult"...???

Miért???

2023. jan. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!