Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaha meg fog az változni,...

Valaha meg fog az változni, hogy a fodrászok, műkörmösök, szakik rommá keresik magukat és zsebre tudják rakni a diplomás értelmiség 90%-át? Vagy Magyarországon már ez marad a trend?

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 10:52
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nézzetek meg bármelyik barber shop oldalát. 6 ezer Ft alatt nem lesz vágás. Amúgy nem értem miért vág valaki olcsóbban amikor 6 ezres vágásért is sorban állnak az emberek a barberek meg röhögve bankot robbantanak. Egyik ismerős IT bol váltott barbernak és a többszörösét megkeresi most mint korábban
2022. dec. 13. 12:56
 22/34 anonim ***** válasza:
Az alleeban odasétáltam a barber shopba. A 3 srác közül 2 a telóját nyomkodta a kanapén. Azonnal tudtak fogadni. 5 ezer volt. Nem tudom te merrefelé jársz kérdező.
2022. dec. 13. 13:08
 23/34 A kérdező kommentje:

Én azt tapasztalom első kézből, hogy kerülhet bármilyen sokba, illetve lehet bármekkora válság a barberek rommá keresik magukat.

Valamiért az emberek nagyon ragaszkodnak a fodrászhoz

2022. dec. 13. 14:44
 24/34 anonim ***** válasza:
Senki nem állítja, hogy rosszul keresnek, de azért viszonylag kevés barbert látni lambóval furikázni...
2022. dec. 13. 14:48
 25/34 anonim ***** válasza:

Fodraszok, mukormosok nagy resze vallalkozo de meg igy sem keres annyit mint egy programozo. Ha a programozo meg sajat vallalkozat indit akkor aztan biztosan jobban keres mint egy mukormos vagy fodrasz.

Akiket en ismerek azokat nem veti fel a penz. Falun nem lehet megelni hajvagasbol mert kevesen laknak ott, a szomszedos falubol, varosbol meg nem fognak atjarkalni hajat vagatni. Varoson kell berelni egy szeket egy szalonban, jol frekventalt helyen es akkor abbol meg lehet elni de gazdag nem leszel.

2023. jan. 8. 02:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem is muszáj programozóhoz hasonlítani, a mérnökök és közgazdászok nagy része is jobban keres.
2023. jan. 8. 08:25
 27/34 anonim ***** válasza:
Igen, az én fodrászom 2500-ért vág, mellette a barbarshop megnyílt tavaly, szó szerint szomszéd ajtó, a két-három alkaidás kinéztű srác alig dolgozik. Egyébként valaki utánaszámolt már csak hasra is? Az ilyen barbarshop-okban széket bérelnek, tehát nem csak a helyiség tulajdonosának, hanem a shopot működtetőnek is kell haszna legyen rajta. Plusz alapanyagok, kellékek, járulékok stb. Ha 5000 Ft/vágás és feltételezzük, hogy 8 órában tényleg teli vannak, mint állítja a kamus, akkor se keresnek meg annyit. Valószínű beetetik az illetőt a bruttóval nettó helyett
2023. jan. 8. 09:06
 28/34 A kérdező kommentje:
KATA 50k, költség minimális. Egyik barber ismerősöm a bevétel 80%-át simán el tudja rakni
2023. jan. 8. 10:08
 29/34 anonim ***** válasza:

Ha szerinted ilyen jól megy nekik akkor te miért nem vagy fodrász ahelyett, hogy itt a gyakorin irogatsz?

Hány fodrász ismerősöd van, aki teslával, vagy 50+ milliós autóval furikázik? Egy barber shop bérleti díja tudod mennyi egy plázában?

2023. jan. 8. 10:12
 30/34 anonim ***** válasza:
#28: Akkor állj neki végre fodrászkodni, mert évek óta itt írogatod, hogy ez a tuti biznisz, valahogy mégse úgy élnek a fodrászok, mint a milliomosok. Az enyém B5 passat-tal jár, az előző fodrászomnak 206-os Peugeotja van...
2023. jan. 8. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!