Valaha meg fog az változni, hogy a fodrászok, műkörmösök, szakik rommá keresik magukat és zsebre tudják rakni a diplomás értelmiség 90%-át? Vagy Magyarországon már ez marad a trend?
Pénteken voltam fodrásznál, majd este jött azbasztalos és beépítette a konyhaszekrényt közben a nejem elment a körmöséhez. Mindhárom szolgáltatást nyújtó embert 10+ éve ismerem, szakmájukban jók és mégse járnak teslával.
Városi legenda hogy minden egyes szakember, fodrász stb... milliárdos. Nem állítom hogy nincs köztük olyan akinek megy a szekér. De korántsincs az amit érzékeltetni próbálsz.
14: Nekem is van fodrász ismerősöm, több mint 40 éve szakmában és évek óta visszajárok hozzá (még így is, hogy 1 óra út), mert máshol nem dolgoznak olyan ügyesen (nincs 3e forint).
Viszont ha felhívom hétfőn, általában talál estére időpontot. Amit írsz vagy nem igaz (igen, emberek néha hazudnak), avagy a fodrászok töredékénél van jelen.
Hogyha adsz elérhetőséget, honlap címet és nem csak egy kitalált sztori az egész, szívesen utána járok. Hogy neked is legyen belőle valami, első alkalmat neked is kifizetem. :)
17: Jól át lettél verve. Én is ismerek olyat, ahol drágább, de legalább szarul dolgoznak. Éppen ezért, oda nem is megyek.
Úgy emlékszem fodrászomnál 2600 egy vágás, de mindig 3e fizetek, mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindez Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!