Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaha meg fog az változni,...

Valaha meg fog az változni, hogy a fodrászok, műkörmösök, szakik rommá keresik magukat és zsebre tudják rakni a diplomás értelmiség 90%-át? Vagy Magyarországon már ez marad a trend?

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 10:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Pénteken voltam fodrásznál, majd este jött azbasztalos és beépítette a konyhaszekrényt közben a nejem elment a körmöséhez. Mindhárom szolgáltatást nyújtó embert 10+ éve ismerem, szakmájukban jók és mégse járnak teslával.

Városi legenda hogy minden egyes szakember, fodrász stb... milliárdos. Nem állítom hogy nincs köztük olyan akinek megy a szekér. De korántsincs az amit érzékeltetni próbálsz.

2022. dec. 11. 18:10
 12/34 HSz76 ***** válasza:
Mivel rommá keresik magukat, ehhez nagy zseb is kell, amibe a diplomások 90%-a is belefér, akik nem piacképes diplomát szereztek. Így már jó?
2022. dec. 12. 12:56
 13/34 anonim ***** válasza:
Kiknek a pénzét teszik ők is zsebre b+, szerinted azoknak honnan van a pénz? Elhiszem, hogy beragadtál write only módban, de nem olyan megterhelő először utánajárni alapszinten legalább dolgok működésének, mielőtt burkolt kritikákkal kápráztatnál el olyan embereket, akik vagy tanították magukat kicsit közgére is, vagy a józan eszük kiad annyit, hogy azonnal látják, mi nem stimmel a nagyszerű agymenéseddel. A piac árazza be őket, és ki is fizetik emberek a szolgáltatás árát, adóval, rezsivel. Aztán ami marad, az lesz a következő időszakra vásárolt fogyóeszköz, rezsi, adók. Ebből amit kiveszel, azt leadózód, és marad valamennyi. Az árakat nem lehet a végtelenségig emelni, főleg hogy már ott tartanak, hogy te és további rengeteg egyszerű elme rendkívül sokallja őket. Ha nem voltál szatyorban az utóbbi években, akkor láthatod, hogy nyílik a jövedelemolló egyre keményebben, és a szakembered (még ha az általad rendesen alábecsült fodrász vagy műkörmös is az illető) nem a fölfelé szálló élen képviselteti magát, hanem ugyanúgy menekül a szarfürdőtől, mint te, maximum előrébb tart a szembeszélben.
2022. dec. 12. 16:59
 14/34 A kérdező kommentje:
Épp ma beszeltem egy fodrász ismerősömmel. Mutatta hogy teljesen be van tablazva hetekre előre pedig nemrég emelt drasztikusan az árain. Éppen újépítésű lakást tervez vásárolni és egy huszonéves srácról beszélünk. A kollégái között is ezt látja, szóval nem úgy tűnik hogy kicsit is csökkenne ez a szektor, nagyon durva mennyiségű pénzt elkoltenek náluk az emberek
2022. dec. 13. 09:13
 15/34 anonim ***** válasza:
Elerhetoseget add meg kerlek, johet privatban is. Epp jo fodraszt keresek.
2022. dec. 13. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:

14: Nekem is van fodrász ismerősöm, több mint 40 éve szakmában és évek óta visszajárok hozzá (még így is, hogy 1 óra út), mert máshol nem dolgoznak olyan ügyesen (nincs 3e forint).

Viszont ha felhívom hétfőn, általában talál estére időpontot. Amit írsz vagy nem igaz (igen, emberek néha hazudnak), avagy a fodrászok töredékénél van jelen.

Hogyha adsz elérhetőséget, honlap címet és nem csak egy kitalált sztori az egész, szívesen utána járok. Hogy neked is legyen belőle valami, első alkalmat neked is kifizetem. :)

2022. dec. 13. 09:57
 17/34 anonim ***** válasza:
16# Időpontot kértem a fodrásztól és alig tudott adni. 3 ezer forint? Fiatalember rövid haját géppel hátul felnyírta (ami majdnem kopasz volt).20 perc volt és elkért 4000 ft.
2022. dec. 13. 10:14
 18/34 A kérdező kommentje:
Legtobb fodrász 5-6 ezerért vág már, persze faluhelyen biztos kevesebb
2022. dec. 13. 10:50
 19/34 anonim ***** válasza:
Dunántúli megyeszékhely a Balaton mellett és 2.100-at fizetek. Ha mossák is, akkor 2.500 Ft. Gépi és kézi vágás is van benne, mert nem egy hosszt nyírnak mindenhol.
2022. dec. 13. 10:55
 20/34 anonim ***** válasza:

17: Jól át lettél verve. Én is ismerek olyat, ahol drágább, de legalább szarul dolgoznak. Éppen ezért, oda nem is megyek.

Úgy emlékszem fodrászomnál 2600 egy vágás, de mindig 3e fizetek, mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindez Budapesten.

2022. dec. 13. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!